• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ionescu Marilena
1 opinie
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Ionescu Marilena

Dr. Ionescu Marilena medic specialist colposcopie, obstetrica - ginecologie, ecografie obstretica - ginecologie

Dr. Ionescu Marilena medic specialist colposcopie, obstetrica - ginecologie, ecografie obstretica - ginecologie

colposcopie, obstetrica - ginecologie, ecografie obstretica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Bucur

Opinii utilizatori

Dr. Ionescu Marilena
De Gabriela pe 04 Decembrie 2013

In 2008 am mers la aceasta dr.ginecolog Ionescu Marilena atunci era la Maries Stops pe atunci fiind singura fara pacienti. Nu am luat in considerare ca la celalalt medic erau 10 persoane si la ea nimeni, am zis ca e doar o intamplare, cu toate acestea oricum am stat o ora sa astept inutil pe hol, cu dureri, ma cheama in sfarsit, am platit inainte la receptie si am incercat sa port un dialog, am explicat cat mai pe scurt problemele mele generale si cele pentru care am venit. M-a repezit (era de atunci dr.in stiinte medicale ) spunandu-mi ca daca stiu atatea de ce am mai venit la ea?! Cabinetul lasa de dorit si de atunci m-am intrebat tot timpul daca or fi fost sterilizate ustensilele, in sfarsit, ajung la faza controlului: a fost cel mai brutal si neprofesional control ginecologic care mi s-a facut vreodata! Nu am mai mers normal 2 saptamani! Am zacut efectiv cateva zile pentru a-mi reveni, in timpul controlului bineinteles ca am scos cateva sunete si a strigat la mine: "nu mai tipati ca cine stie ce crede lumea de pe hol ca va fac?!, in acelasi timp spunea nu vad niciun ovar, nu vad nimic, coborati, asta s-a numit consult ginecologic, mare nenorocire cu asemenea persoane in postura de medici.
Am plecat terminata de acolo si noaptea am visat-o pe aceasta persoana, timp de 4 ani nu am mai ajuns la vreun ginecolog, deci am platit pentru a trece prin aceasta corvoada si pentru a ramane cu sechele si fara diagnostic si fara un tratament pentru durerile respectiv. In sfarsit, nu cred ca avea ceva cu mine, cred ca atata poate si ca nimic profesional nu incape in parafa respectiva, aveti grija unde mergeti interesati-va mai mult inainte de a decide! Mult succes tuturor! Am vrut sa scriu parerea de atunci, dar nu exista acest site pentru postari. Completez la impresie generala doar pentru ca ma obliga site-ul.

Contact Dr. Ionescu Marilena

Adresa

Intre Girle, 10, Bucuresti, Sectorul 5

{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.