• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Karadja Viorica
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Karadja Viorica

Dr. Karadja Viorica medic primar obstetrica - ginecologie, competenta in sterilitate, infertilitate, ecografie, colposcopie, laparoscopie, histeroscopie, Cabinetul medical Sagrada Medicis.

Dr. Karadja Viorica medic primar obstetrica - ginecologie, competenta in sterilitate, infertilitate, ecografie, colposcopie, laparoscopie, histeroscopie, Cabinetul medical Sagrada Medicis.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinetul medical Sagrada Medicis

luni - marti - joi: 09:00 - 12:00 / 17:00 - 20:00

Opinii utilizatori

NU recomand!
De Alexandra.Iacob419 pe 11 Septembrie 2018

Este un medic cu multi pacienti si de aceea astepti foarte mult peste ora programarii. Asta nu ar fi o problema in sine. NU mergeti la acest medic, va spun asta ca sa va scutesc de alte drumuri la alti medici pentru a va rezolva problema nerezolvata de Karadja Viorica. Ce face ea? Pentru o problema care se poate rezolva usor te trimite la APIARIUM (de la care probabil primeste comision de recomandare/trimitere) pentru tratament apicol cu ovule cu propolis care atentie pot cauza alergii, laptisor de matca si alte bazaconii care sunt bio si extreeem de scumpe. Tratamnet standard 3 luni dupa care revenire la control. M-a tinut 3 ani aproximativ pentru ceva usor de rezolvat, pe acest tratament esuat, dupa care a vrut sa ma trimita la dr JURJ, naturist. Am incetat sa o mai fecventez si intamplarea a facut ca am ajuns prin Bucuresti la o clinica privata unde in 3 saptamani am rezolvat totul. Karadja este incompetenta, nu da bon fiscal, este distanta daca nu primeste atentii suplimentare, este expeditiva si din pacate am mers acolo fiindca mi-a fost recomandata de o asistenta medicala ca fiind unul din cei mai buni medici timisoreni.
Pierdere de timp si bani pe care nu le voi mai recupera nciodata... NU va recomand.

De evitat
De Ana pe 15 Martie 2015

Da, consulta cate 2 paciente , e foarte superficial si are preturi in functie de ocupatia pacientei
Are un stil panicard , te face sa te crezi mai bolnava decat esti in realitate pentru a-ti face mai multe investigatii si a-ti lua mai multi bani
M-am dus la ea pentru o chestie banala , mi-a dat un tratament pentru 4 luni si cand am revenit la control, mi-a zis ca trebuie sa ma opereze, atat de ,,potrivit ‘’ fusese tratamentul…
Prescrie antibiotic pentru inflamatii presupuse fara a astepta rezultatul analizelor….,
dar cel mai mult ii place sa scoata ovare laparascopic
O femeie fara prea multa constiinta al carui Dzeu e Banul…

Contact Dr. Karadja Viorica

Adresa

Zimbrului, 4, Timis, Timisoara

{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.