• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Mihut Dana
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Mihut Dana

Dr. Mihut Dana medic primar obstetrica - ginecologie, Cabinetul de obstetrica ginecologie, Societatea Civila Medicala Radusan.

Dr. Mihut Dana medic primar obstetrica - ginecologie, Cabinetul de obstetrica ginecologie, Societatea Civila Medicala Radusan.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinetul de obstetrica ginecologie, Societatea Civila Medicala Radusan

Opinii utilizatori

Indiferenta
De Pacienta pe 21 Iunie 2017

De evitat, din păcate, e "răul mai mic" de la policlinica de pe Moților.

Lipsa totala de profesionalism
De CAMPEAN CAMELIA pe 10 Mai 2016

Aceasta asa zisa doamna care se presupune ca mai este și medic este de o insolventa ieșită din comun. Am fost trimisa la dânsa din partea medicului de familie și a început sa strige spunandu-mi ca asa îmi trebuie sa răcesc dacă umblu dezbrăcată.În ideea în care eu am avut crize de ovare toată noaptea și nu am putut merge la munca.A zis "domnia ei" ca ce am eu nu e urgenta ca sa-mi dea medical și (cu o zi în urma m-a luat ambulanta de la munca,deoarece leșinatem iau durerile în zona ovarelor erau istovitoare) ca nu-i place atitudinea mea ca prea am eu pretenții sa fiu servita (când ea e plătită din banii mei/nostrii).Adică dacă mi-e rău și am dureri de leșin sa-mi fie de bine ca la ea nu am ajuns lesinata....sau cum????Cum mama naibii exista astfel de indolenți nesimțiți...adică poți sa mori ca pe ea o doare în c**.Și doi la mana felul în care îți vorbește te face sa te simți ultimul om ,când oamenii ăștia ar trebui sa aibă grija de noi.Din punctul meu de vedere nu merita nici un sfert de stea oameni buni

Napelati la ea, nu o sa rezolvati nimic
De Salajan Patricia pe 03 Noiembrie 2015

Am apelat la dinsa la recomandarea altei doctorite si vreau sa va spun ca am noroc ca sunt o fire mai certareata, deoarece, am intrat la ea in cabinet , am zambit, am salutat, insa de la ea nu am primit niciun fel de politete, mai putin faptul ca m-a salutat.Mi-a explicat ce aveam de facut, dar am ezitat, fiind mai pudica.Si aici si-a aratat adevarata fataȘ nu i-am acordat atentie cateva secunde, si mi-a reprosat pe un ton nu foarte prietenos ca sunt lipsita de respect, apoi , cand sa ma pun pe pat, imi spune sa ma ridic ,,Stai asa cum te pui asa pe pat, ridica-te in picioare!''.Bun, pe langa faptul ca vorbea destul de urat, mi-a reprosat de 2 ori ca sunt incapatanata, iar mai apoi impertinenta. Am sfarsit prin a-i spune, pe un ton la fel de prietenos ca al ei, ca nu asa se vorbeste c clientii, m-am incaltat si am plecat.Insotitoarea me a intrat mai apoi in cabinet, a stat cateva minute si mi-a spus ca nu avem nimic de platit.Pai si normal pt ca dinsa nu si-a dat deloc interesul , intrebandu-ma cata rabdare sa aiba, desi tot timpul petrecut in cabinet a fost de cam 5-7 minute.A fost o experienta foarte neplacuta, pe care o sa am grija sa nu o mai repet, oeicum, pe banii dumneavoastra nu merita sa mergeti la ea sa ii ascultati insultele! Foarte nerestectuoasa !

Opinia mea
De Balanean Ioana Mariana pe 30 Iunie 2012

Nu recomand acest doctor deoarece este a doua oara cand apelez la cunostintele domniei sale si raman profund dezamagita si netratata. In 2010, luna iunie, ma prezint pentru un examen de specialitate (frotiu colorat) pentru secretia vaginala, diagnosticul prezumtiv fiind colpita micotica; ma duc la data programata sa ridic rezultatul si reteta, aceasta din urma fiindu-mi inmanata de catre asistenta, fara nici un fel de explicatie sau discutie pe baza rezultatului primit; cumpar medicamentele, tin tratamentul, iar in luna septembrie 2010, ma duc de urgenta la o clinica privata, pentru a remedia afectiunea netratata si inrautatita datorita aplicarii unui tratament necorespunzator diagnosticului ( aceasta a fost parerea medicului consultat, aratandu-i reteta si analiza facuta anterior). In 2012 ma prezint din nou la cabinetul dansei cu aceeasi problema, acelasi diagnostic prezumtiv, sperand ca nu o sa am din acelasi ghinion ( mentionez ca am apelat la serviciile de stat,deoarece boala nu apare in zi de salar si contribui lunar cu o suma frumusica la sanatate); ma consulta, nu-mi ia secretie pentru examenul de laborator, imi prescrie ca tratament medicamente care au la baza aceeasi substanta activa (fluconazolum) ca si in 2010, doar ca sub alta denumire, imi spune din start ca nu se compenseaza si ma trimite sa le cumpar de la farmacia Sensi Blu, in baza unui cupon de reducere de 12%. Tot tratamentul prescris (Canesten ovule 3 buc / Canesten crema / Flucovim 50 / Gyno Fort crema - care se ia la o saptamana dupa primele medicamente - si un adjuvant in refacerea florei vaginale pt 3 luni -- toate au avut un cost de aproximativ in valoare de 270 ron). Dupa 5 zile de la tratament, inca ma plang de dureri, usturime, disconfort la nivelul vaginului. Concluzia sa o trageti voi, dragi pacienti.

Contact Dr. Mihut Dana

Adresa

Constanta, 8, Cluj, Cluj Napoca

Site www.radusan.com
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.