• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Pruna Nicoleta
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Pruna Nicoleta

Dr. Pruna Nicoleta medic specialist, doctorand in stiinte medicale, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica si colposcopie.

Dr. Pruna Nicoleta medic specialist, doctorand in stiinte medicale, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica si colposcopie.

competenta in ecografie obstetricala si ginecologica si colposcopie

sectia clinica obstetrica - ginecologie I

Spitalul Universitar Bucuresti

Opinii utilizatori

Cel mai bun medic
De Mihaela pe 21 Decembrie 2015

Am născut cu dr. Nicoleta pruna, un om Cum rar întâlnești, toți medici mi-au spus ca voi avea un bebe cu probleme,sfatuindu-mă sa renunț la sarcina, doar dansa a zis ca ar trebui sa păstrez sarcina, acum bebelușul meu are 6 luni și este perfect sănătos. O sa îi fiu recunoscătoare toată viața mea.

Dr. Pruna Nicoleta
De Dragomir ana pe 01 Iulie 2011

Dna doctor specialist Nicoleta Pruna este una dintre cei mai buni doctori ai spitalului municipal! Mie mi-a fost recomandata si m-a ajutat enorm, in 2010 am pierdut o sarcina, s-a oprit din evolutie si a fost nevoie de chiuretaj. Dupa aceasta interventie la maxim 30 de min am plecat pe picioarele mele din spital, fara nici o problema! Acum sunt insarcinata in 12 sapt, iar la 6 sapt am avut sangerari cauzate de un hematom. Ceea ce mi-a prescris ca si tratament a fost eficient 100% pe langa faptul ca eram o data pe sapt la eco pt control, in momentul in care m-am internat dansa nu a putut fii prezenta, dar s-a asigurat ca sunt supravegheata sa cum trebuie! Este un om cum rar intalnesti, fara pretentii, si foarte implicata! o adevarata profesionista! Din partea mea toate laudele bune pt dansa!
Sper sa ajute aceasta opinie celorlalte viitoare mamici.

Contact Dr. Pruna Nicoleta

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.suub.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.