Atelierele Cujas, companie ce si-a asimilat cultura ecologica din Franta, lanseaza Campania "Craciunul Copilariei in Verde".
Campania presupune dezvoltarea conceptului de Craciun eco si se va desfasura in perioada noiembrie-decembrie 2009 la sediul Boutique-ului, care si-a deschis portile pentru toti pasionatii de bun gust.
In acest an, compania Atelierele Cujas va decora Copacul de Hartie cu 25% din vanzarea globurilor pictate manual, a decoratiunilor si a brazilor eco:
• Globuri pictate manual. Globurile pictate sunt din sticla veritabila si ilustreaza personaje care reinvie povestile de altadata. Ceea ce face ca aceste globuri sa fie pretioase este amprenta artistului in universul copilariei, acestea fiind lucrate manual. Daca in perioada sarbatorilor, toata lumea vorbeste despre tendintele culorilor din acel an, cu siguranta despre globuri nu putem spune ca sunt un moft. Simbolul globurilor este de a proteja casa de spiritele rele, forma lor face referire la merele rosii, care decorau in picturile religioase copacul din rai.
• Decoratiuni si brazi de Craciun eco pentru birourile companiilor inclusiv concept si executie design.
• Mini decoratiuni eco personalizate care sa inlocuiasca felicitarea traditionala trimisa partenerilor de afaceri sau celor dragi. Consumatorii apreciaza cand o companie asimileaza politici care implica constant efortul pentru schimbarea mentalitatilor non-eco ceea ce a dus la un comert emotional.
Copacul de Hartie si designerul Irina Cujas incearca sa demonstreze ca nu este nevoie sa sufere Pamantul pentru a ne face sarbatorile de iarna mai calde. Haideti sa ne incalzim donand pentru sesiunea de plantare copaci din primavara anului 2010.
Proiectul Copacul de Hartie
Sentimentele transmise de toate acestea este acela de inocenta (pictatura naiva, predomina culori vii, culorile copilariei), dragoste, speranta si caldura caminului si a sufletelor noastre.
"Cea mai puternica motivatie de a ma implica activ in actiuni de protectie a mediului este cea de mama. Sunt mama a doi copii minunati si imi doresc sa creasca intr-un mediu cat mai putin poluat. Imi doresc sa-i vad cum se dezvolta cat mai sanatos si cu respect pentru ceea ce li se ofera. Educatia copiilor ar trebui sa nu fie orientata doar spre respectarea oamenilor ci si a mediului inconjurator. Cred cu tarie ca fiecare dintre noi, nu numai companiile, putem contribui prin autoeducare sa pretuim si sa respectam ceea ce noi am primit neconditionat", a declarat Irina Cujas, designer Atelierele Cujas.
Copacul de Hartie este un proiect inovator care are ca scop protectia mediului urban prin reducerea cantitatii de hartie care este aruncata la gunoi (reducere deseuri), prin cresterea cantitatii de hartie reciclata (reducere numar de copaci taiati pentru producerea hartiei) si respectiv prin refacerea zonelor verzi (plantarea de copaci).
Globurile pictate manual, decoratiunile si brazii eco ce vor putea fi gasite la magazinul din Str. Marcel Andreescu nr.15, sector 1, Bucuresti (zona Dorobanti, liceul I.L.Caragiale).
Despre Atelierele Cujas
Intreg conceptul Irinei Cujas, designer in cadrul Atelierelor Cujas, este de a promova obiectele lucrate manual. Acestea ofera artistului libertatea de a crea mereu ceva nou dar si unicitatea produselor.
La Atelierele Cujas totul este de vanzare pentru ca acolo se crede in capricii, bun gust, placerea de a cumpara, dorinta de a fi diferit.
Veti gasi intr-un singur loc linistit micile delicii ale vietii: design vestimentar, lenjerie intima creatie Italia, bijuterii lucrate manual, portelan pictat manual, produse cosmetice ecologice ale unor brand-uri super-premium, aranjamente florale dar nu in ultimul rand servicii de decor interior neconventional.
29 octombrie 2009