Asociatia Work at Home Moms, alaturi de Crina Manolescu de la Oaia Primordiala invita mamele din Bucuresti pe 28 mai la un nou atelier in cadrul caruia pot explora o noua indeletnicire si porni pe un minunat drum profesional – atelierul de impaslit zane din lana netoarsa. Atelierul se va desfasura intre 10:00 – 12:00 la locul de joaca educativa Ludotech, Calea Serban Voda, nr. 22 - 24, corp D2, etaj 4, in incinta Grand Pier Business Center.
Costul atelierului este de 50 lei si include toate materialele si instrumentele folosite, iar fiecare participant isi va lua zana impaslita acasa. Separat, se pot achizitiona si kituri de lucru pregatite de Crina Manolescu.
Inscrierile se fac la contact@wahm.ro si sunt necesare minim 10 inscrieri pentru desfasurarea atelierului.
Despre Crina Manolescu:
Ca orice mare pasiune, Oaia primordiala s-a nascut dintr-o joaca. Exact ca in Micul print, doar ca in loc sa fie desenata, oaia a aparut in urma unei impunsaturi de ac in lana moale, pufoasa, jucausa. De atunci, Crina Manolescu inventeaza fel de fel de povesti impaslite manual pentru mici, dar si pentru cei mari, fiindca nimeni nu rezista in fata unei bucati de lana cu miros de copilarie.
Acest eveniment este inca unul din seria cu care WAHM intampina mamele in vederea specializarii, respecializarii si a atelierelor practice ce au ca scop capatarea unor noi deprinderi binevenite pentru inceperea unui nou drum profesional, fie el de acasa sau nu. De-a lungul timpului, asociatia a mai derulat sesiuni de consiliere pentru cresterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunturi de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate si multe, multe alte idei pentru mamele intreprinzatoare.
Work at Home Moms este o initiativa sociala menita sa sustina mamele cu idei si energie de lucru de acasa si porneste pe premisa ca este extrem de important sa modifice perceptia pe care societatea o are despre femeile ce aleg sa isi petreaca cea mai mare parte a vietii in mijlocul familiei, acordandu-le sansa de a inflori biologic, profesional si intelectual facand uitata eticheta de ”femeie casnica”.
Despre proiectele derulate de asociatie puteti afla mai multe pe www.wahm.ro.