Plaza Romania a desemnat castigatorii competitiei de gatit Bon Appetit

/ / Modificat: 2015-10-13
Plaza Romania a desemnat castigatorii competitiei de gatit Bon Appetit

Dupa ultima etapa a concursului de gatit, trei castigatori au obtinut premii in valoare totala de peste 3.500 de euro. 

Cei trei castigatori ai concursului de gatit Bon Appetit, alaturi de castigatorii celor doua premii speciale oferite pentru popularitate si originalitate au fost desemnati in cadrul Finalei care a avut loc la Plaza Romania. 

Cel care s-a calificat pe locul 1 a castigat 1.000 de euro, cel de pe locul 2 a castigat 500 de euro, iar cel clasat pe locul 3 a castigat 250 de euro. Toti acestia, alaturi de castigatorii premiilor speciale au primit cate un curs de bucatar oferit de  ICEP Hotel School.

Confruntarea abilitatilor gastronomice ale concurentilor din finala, gazduita de Plaza Romania in data de 11 octombrie,  a pus la incercare juriul format din Antonio Passarelli, Dan Boerescu, bloggerita Isabela Dobrin si Affan Yildirim, General Manager al Anchor Grup.

Bon_Appetit2

"Stim ca romanii sunt mari amatori de show-uri gastronomice, așa ca ne-am gandit sa facem unul la indemana lor, intr-un cadru cu totul inedit pentru astfel de competitii – un centru comercial. Am sprijinit comunitatea amatorilor de gastronomie si le-am dat sansa membrilor ei sa iasa in lumina reflectoarelor si sa-si transforme acest hobby intr-o cariera in toata regula", a declarat Affan Yildirim.

Bon_Appetit3

Concursul de gatit Bon Appetit a inceput in primavara lui 2015, iar pasionatii de gastronomie s-au putut inscrie pana in luna septembrie. Dupa preselectiile desfasurate la Plaza Romania si Bucuresti Mall pe 3 si 4 octombrie, din 48 de concurenti, opt semifinalisti per mall au ramas in cursa. 

Urmatoarea etapa a competitiei a avut loc in ambele centre comerciale in data de 10 octombrie, iar doi concurenti per mall au intrat in finala Bon Appetit. Juriul a punctat preparatele gatite de concurenti in finala, luand in calcul mai multi factori: gustul si prezentarea preparatului, dexteritatea si originalitatea concurentului, dar si respectarea temei competitiei: sanatate si savoare.

Articole recomandate

Citeste si despre