Afla istoria bucatelor neamului tau scrisa de Radu Anton Roman, patriarhul gastronomiei nationale, povestitor de geniu, primul mare antropolog culinar al romanilor. Jurnalul National iti ofera in fiecare vineri cate o calatorie culinara prin zonele geografice ale Romaniei.
Vineri, 20 august, ai volumul sase din "Povestile bucatariei romanesti" - "De la post la sarbatorile campenesti".
Adica de la mesele cumpatate, temperate si restrictionate ale posturilor de peste an – fie ele mari (al Pastelui, al Craciunului), fie mai mici –, la iesirile gurmand-savuroase la iarba verde, unde, imprejurul gratarelor, refacem vremuri de haiducie culinara.
Acestea si multe altele pot fi regasite in volumul 6 din "Povestile gastronomiei romanesti".
Nu aveti decat sa alegeti reteta care se potriveste timpului din an si starii dumneavoastra de spirit si sa o gatiti.Sau puteti sa scrieti chiar dumneavoastra o reteta romaneasca mai putin cunoscuta, asa cum au facut si cititorii lui Radu Anton Roman, ale caror propuneri culinare le regasim intr-un capitol special din acest volum.
Spor la scris! Spor la gatit!