Vara aceasta, copiii se joaca si se racoresc la Radio Plaja Itsy Bitsy

/ / Modificat: 2024-06-27
Vara aceasta, copiii se joaca si se racoresc la Radio Plaja Itsy Bitsy

Vacanta a inceput cu multa joaca pentru toti copiii alaturi de SuperEroii lor preferati de la Itsy Bitsy, atat zi de zi la radio, cat si in weekend, pe Radio Plaja Itsy Bitsy. Toata luna iulie, copiii si parintii sunt asteptati la mare, sambata si duminica, la activitati gratuite de joaca si relaxare in spatiul amenajat pe plaja Complexului Mediteranean din Mamaia. SuperZapa si DJ Dodi au pregatit pentru copii zile de neuitat pe plaja: jocurile lor preferate, concursuri cu premii multe, muzica, dans si hidratarea atat de necesara vara.

SuperEroii Itsy Bitsy au dat start vacantei prin multa joaca si voie buna. Zi de zi, prin bine cunoscuta emisiune Ini Mini Maini Mo, copiii si parintii sunt insotiti in vacanta cu joaca isteata si relaxare, indiferent unde ii poarta pasii, caci aplicatia Itsy Bitsy poate fi ascultata si pe plaja, si in masina, si in gradina la bunici, chiar si in varf de munte. Copiii pot intra in direct la radio, jucadu-se cu SuperEroii lor preferati zilnic, de luni pana vineri, intre orele 10:00 – 12:00 si 18:00 – 20:00, si pot descoperi ce jocuri alege pentru ei specialistul in joaca – Ini Mini Maini Mo. Copiii se pot juca cu SuperEroii lor preferati sunand la 0725 300 700 sau direct din aplicatia gratuita Itsy Bitsy FM.

In luna iulie, bucuria vacantei de vara va cuprinde si Radio Plaja Itsy Bitsy, care ii asteapta pe copii si parinti intr-un spatiu special amenajat pe plaja Complexului Mediteranean din Mamaia, pentru joaca, relaxare, premii multe, pictura pe fata si tatuaje, petreceri cu SuperZapa si DJ Dodi, muzica si dansuri speciale pe nisip la Itsy Bitsy Summer Party. Cu siguranta vacanta la mare a copiilor va fi mult mai distractiva, decat si-ar fi putut imagina!

Radio Plaja Itsy Bitsy 2024.

Accesul pe plaja si la activitatile de la Radio Plaja Itsy Bitsy sunt gratuite si se vor desfasura in fiecare zi de sambata si duminica din luna iulie, intre orele 09:00-20:00, astfel:

  • 9:00 – 12:00 – Jocuri amuzante cu premii
  • 12:00 – 17:00 – Zona de relaxare
  • 1 7:00 – 19:00 – Jocuri amuzante cu premii
  • 19:00 – 20:00 – Itsy Bitsy Summer Party

Pentru ca in zilele de vara hidratarea este esentiala pentru cei mici, la Radioplaja Itsy Bitsy va exista si un spatiu de hidratare, iar parintii cu copii mici si foarte mici vor avea la dispozitie o zona amenajata pentru relaxare si umbra. Pentru a ajunge usor la RadioPlaja Itsy Bitsy se poate accesa linkul de aici.

Radio Plaja 2024 este un eveniment realizat de Itsy Bitsy si sustinut de AQUA Carpatica Kids, Artesana, Auchan, BCR si Scoala de Bani, Dr. Max, Froneri, HARIBO, Innergy, Litoralulromanesc.ro, Neoviderm, Nestlé, Olympus, POM-BÄR, PPC, Sudocrem, Suzuki, Tedi, Töpfer, UNIQA Asigurari, Vichy Capitail Soleil.

Mai multe detalii pe itsybitsy.ro.

ITSY BITSY este unica platforma integrata de comunicare dedicata copiilor, parintilor si educatorilor, care include singurul post de radio din Romania pentru parinti si copii, platforma online www.itsybitsy.ro, ateliere pentru parinti si copii si evenimente pentru timpul liber in familie. Itsy Bitsy FM emite in eter in Bucuresti si in peste jumatate din teritoriul Romaniei. Lumea Itsy Bitsy o puteti accesa oriunde si oricand, prin intermediul aplicatiei gratuite ITSY BITSY FM, disponibila in GooglePlay si AppStore. Itsy Bitsy a initiat si obtinut, impreuna cu partenerii sai, ca 1 Iunie sa fie zi libera nationala si a initiat si deruleaza campania strategica nationala de prevenire si combatere a bullyingului in scoli.

Taguri Evenimente pentru copii Activitati vacanta de vara

Articole recomandate

Citeste si despre