"Ariel" se lanseaza la Disney jr. pe 2 septembrie la 19:30 (trailer)

/ / Modificat: 2024-08-28

 

Mult asteptatul serial muzical animat "Ariel" inspirat de "Mica Sirena" va debuta luni, 2 septembrie, la Disney Jr. la ora 19:30. Noile episoade vor fi difuzate de luni pana vineri la aceeasi ora. Primele 2 episoade vor fi disponibile si pe canalul de YouTube Disney Romania dupa data premierei.

Serialul se desfasoara in regatul de basm Atlantica, inspirat din Caraibe si o urmareste pe tanara printesa sirena Ariel care porneste in aventuri subacvatice alaturi de familia si prietenii ei, printre care regele Triton, Ursula, Flounder si prietenii sirene Firut si Lucia. Condusa de curiozitatea fata de lumea din jurul ei, Ariel descopera comori terestre, precum o palarie mare, o ratusca de cauciuc care scartaie si un bici, pe care le colectioneaza in pestera ei de cristal.

In serial, Ariel se foloseste de comori pentru a rezolva probleme. Cu fiecare descoperire, Ariel traieste noi emotii iar coada ei de sirena isi schimba culoarea in functie de acestea, se aprinde si straluceste. Plina de farmec, idei marete si o voce puternica, Ariel isi intra in rol, invatand cum sa descopere si sa aprecieze lumea din jurul ei si sa-si foloseasca glasul pentru a-i inspira pe altii.

Fiecare episod evidentiaza teme precum exprimarea personalitatii, curiozitatea sau ingeniozitatea si celebreaza elementele multiculturale ale Caraibelor precum mancarea, moda, limba si folclorul. Dr. Patricia Saunders, profesor de limba engleza si studii emisferice din Caraibe si director de studii universitare la Universitatea din Miami, este consultantul cultural al serialului.

Vocile principale care au dublat serialul Ariel in Romania sunt: Yuna Dodoc - Ariel, Petre-Mihai Cheregi - Flounder, Tania Chiru - Lucia, Ionut Grama - Sebastian, Aris Negoita - Firut (Fernie), Ioana Sihota - Ursula, si Mihai Smarandache - Triton. Muzica joaca un rol esential in serial, cu melodii originale inspirate din diversele genuri ale muzicii caraibiene, sub semnatura compozitorului Christopher Willis, castigator al premiului EmmyⓇ. Sean Skeete, decan al diviziei Professional Performance din cadrul Berklee College of Music, este consultant muzical pentru Caraibe.

Melodia oficiala a serialului se poate asculta aici:

"Ariel" este produs de Wild Canary in asociere cu Disney Jr, iar Lynne Southerland este producator executiv.

Puteti urmari noile episoade din serialul Ariel din 2 septembrie, de luni pana vineri, la 19:30.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Seriale copii Desene animate copii

Articole recomandate

Citeste si despre