Actorul Alexander Skarsgard este model in cea mai recenta colectie de imbracaminte pentru barbati

/ / Modificat: 2024-09-11
Actorul Alexander Skarsgard este model in cea mai recenta colectie de imbracaminte pentru barbati

 

Calvin Klein prezinta, in cea mai recenta colectie de imbracaminte pentru barbati, o noua editie a campaniei Toamna 2024 cu actorul Alexander Skarsgård, cunoscut pentru rolurile sale din filmele "Legenda lui Tarzan", "Battleship", "Mute" sau "Vikingul".

Regizata si fotografiata de Mert Alas, campania ofera o privire dinamica si imaginara in viata lui Alexander, animata de tinutele Calvin Klein – inclusiv Calvin Klein Studio, noua colectie de piese esentiale elevate ale brandului. Imaginile il surprind canalizand o sensibilitate rafinata si o incredere magnetica, completate de produse elegante de outwear, straturi sezoniere lejere si croieli monocrome ale pieselor clasice pentru barbati Calvin Klein.

Alexander Skarsgard model

„A fost minunat sa ma reunesc cu echipa Calvin Klein pentru aceasta campanie,” a declarat Alexander. „A fost o energie extraordinara in timpul sedintei foto. Am mai lucrat cu Mert si echipa sa de cateva ori inainte si intotdeauna este o experienta fantastica. Am adorat stilul – s-a simtit sofisticat si elegant, dar totodata foarte relaxat si jucaus.”

Alexander Skarsgard model

Imbracamintea pentru barbati din colectia Toamna 2024 de la Calvin Klein este conceputa pentru a fi purtata in orice moment al zilei, de cand rasare soarele si pana apune, si include culori de sezon fresh, produse perfecte pentru a construi layering si pentru a explora noi abordari ale minimalismului. Costume cu croiala slim si noi piese outwear ofera texturi fine si reinterpretari rafinate ale stilurilor emblematice care ies in evidenta. Sezonul introduce, de asemenea, Calvin Klein Studio, o expresie elevata a celor mai bune piese esentiale ale brandului, realizate din materiale premium, cu o croiala deosebita si siluete avangardiste. Prin diferite stiluri, materialele luxoase si detaliile precise de design aduc o lumina noua asupra acestor articole minimaliste de baza.

Campania Calvin Klein Toamna 2024 va continua sa se desfasoare pe parcursul sezonului, urmarind talentele dinamice ale brandului in momente de la rasarit pana la apus, aducand o noua lumina asupra brandului si a atemporalelor produse de baza din garderoba.

Credit Campanie:

Imagine: Mert Alas

Stilist: Emmanuelle Alt

Credit Editorial:

Calvin Klein

Taguri Actrite, actori, cantareti

Articole recomandate

Citeste si despre