Ada Condeescu, prinsa intr-un triunghi amoros cu Radu Valcan si Razvan Fodor

/ / Modificat: 2024-09-03
Ada Condeescu, prinsa intr-un triunghi amoros cu Radu Valcan si Razvan Fodor

 

In filmul „Retreat Vama Veche”, regizat de Petre Nastase si distribuit de Vertical Entertainment, din 18 octombrie, in cinematografele din toata țara, Ada Condeescu, prinsa intr-un triunghi amoros cu Radu Valcan si Razvan Fodor

 Ada Condeescu este prinsa intre Radu Valcan si Razvan Fodor in lungmetrajul „Retreat Vama Veche”, o comedie ca o terapie, regizata de Petre Nastase, cu scenariul scris de Ovidiu Niculescu si distribuita de Vertical Entertainment in cinematografele din toata țara, incepand cu 18 octombrie 2024.



Aflata la intersecția dintre trecutul marcat de o iubire pasionala si neterminata alaturi de personajul interpretat de Radu Valcan si prezentul imblanzit de o dragoste raționala, ca la carte, cu o „partida buna”, mai precis personajul interpretat de Razvan Fodor, Eva, jucata de Ada Condeescu, trebuie sa ia o decizie si sa-si aleaga drumul viitorului. Cine castiga intre iubirea pasionala din trecut si dragostea rationala din prezent in inima Evei, insuflețita de Ada Condeescu, in filmul „Retreat Vama Veche”, se va decide dupa o avalansa de intamplari, intalniri, distracții, dar si lacrimi, incurcaturi amuzante, hohote de ras, rasarituri in Vama si revelații de tot felul. „Cine stie, poate nu va castiga niciuna dintre cele doua iubiri, sau poate amandoua, sau poate va castiga inima, daca va fi ascultata cu adevarat si va avea acea intalnire fericita, pe aceeasi lungime de unda, si cu mintea.”, glumeste Ada Condeescu despre alegerile si pariurile personajului sau din „Retreat Vama Veche” care se vor derula din 18 octombrie, distribuite de Vertical Entertainment, in cinematografele din toata țara.

Saptamanile de filmari cu „frumosii Romaniei”, asa cum au fost alintați de echipa Radu Valcan si Razvan Fodor, au fost pentru Ada Condeescu ca niste intalniri vesele si productive cu prieteni vechi si dragi: „Cu Radu lucrasem deja in trecut si a fost foarte fain, la "Dincolo de calea ferata", in regia lui Catalin Mitulescu, iar pe Razvan il stiu de cand eram destul de mica si ghici unde ne-am cunoscut? In Vama Veche:)) Suntem cu toții pe aceeasi lungime de unda cand vine vorba de umor, lucru foarte important pentru mine atat in lucru, cat si dincolo de set, asa ca ce sa spun? Am fost foarte norocoasaJ Pe cine as alege dintre ei doi, daca as fi Eva?! Nu se poate unul fara altul, clar! Se completeaza in glume, Radu gateste minunat, dar Razvan vine cu vinul perfect, asa ca nu pot renunța la nimic. Ramane doar sa-si aduca soțiile, care imi sunt foarte dragi, ca sa fie o seara pe cinste:).”, marturiseste actrița Ada Condeescu, aflata la primul ei rol intr-o comedie romantica, dupa o cariera marcata de premii, roluri mari si prestații actoricesti apreciate national si internațional in nenumarate drame si filme de autor.

Ada Condeescu indeamna pe toata lumea sa faca terapia „Retreat Vama Veche”, in cinematografele din intreaga țara, din 18 octombrie pentru a se regasi, a rade, a pica pe ganduri, a-si aminti de prietenii adevarați si a se distra din plin, ca si cand ar fi in Vama, cu gasca: „E un film curat, cu un umor ascuțit, dar tandru. E o usoara ironie a vieții din Romania actuala, spusa insa cu blandețe. E emoționant, dar cel mai mult m-a atins prietenia dintre 3 femei, care dureaza de ani de zile si probabil va ramane mereu cu ele. Prietenia e tot mai rara in lumea asta atat de galagioasa uneori, e bine sa le amintim oamenilor ca nu e mereu atat de "despre ei", ci despre a fi impreuna, real si cu dragoste. Cred ca filmul acesta a iesit asa de frumos si datorita legaturilor puternice dintre oamenii care au lucrat la el si a felului in care regizorul Petre Nastase a reusit sa-i apropie pe toți.”, descrie actrița lungmetrajul Reatreat Vama Veche in distribuția caruia se regasesc unele dintre cele mai cunoscute si apreciate nume, dar si prietenii din filmul si divertismentul romanesc.  
 
Cu o distribuție ce aduna actori mari si comunitați online de milioane de oameni, „Retreat Vama Veche” ii are in distrubuție, alaturi de Ada Condeescu, Adela Popescu, Laura Cosoi, Radu Valcan si Razvan Fodor pe Mihai Margineanu, Daniel Nuța, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Stefan Lupu, Marius Stanescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Pasarin, Adelina Pestrițu, Emi Alupei, alaturi de guest star-ul Florin Calinescu.

Imagini, concursuri, glume si detalii din si despre ”Retreat Vama Veche” se regasesc pe canalele oficiale ale acestuia https://www.instagram.com/retreat_vamaveche/?hl=en, dar si pe canalele actorilor din distribuție, pregatiți pentru intalnirea din 18 octombrie, cu spectatorii de cinema din intreaga țara.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Filme romanesti Radu valcan

Articole recomandate

Citeste si despre