Adela Popescu il bate crunt pe sotul sau, Radu Valcan in filmul “Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie

/ / Modificat: 2024-09-09
Adela Popescu il bate crunt pe sotul sau, Radu Valcan in filmul “Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie

Adela Popescu trece printr-o criza de nervi si il bate pe Radu Valcan, in fata intregii echipe, in filmul Retreat Vama Veche, ce va fi distribuit in cinematografele din toata tara de catre Vertical Entertainment incepand cu data de 18 octombrie. Radu Valcan nu este singura victima asupra careia se rasfrang rafalele de nervi si de impulsivitate ale personajului Corina, interpretat de Adela Popescu, in lungmetrajul regizat de Petre Nastase. Orice nemultumire aparuta din cele mai banale situatii poate declansa o manifestare exploziva in imaginatia Corinei, o femeie puternica, medic stomatolog de profesie, prietena buna cu Eva (Ada Condeescu) si Dana (Laura Cosoi), alaturi de care are parte de un retreat revelator si distractiv in Vama Veche.

Loviturile cu pumnii si palmele pe care i le aplica personajului interpretat de Radu Valcan, fostul iubit al prietenei ei Eva (Ada Condeescu), sunt doar in mintea personajului, insa in plin vaz al publicului spectator de film.

„Il bate de-a binelea, dar noroc ca doar in mintea ei, insa in plin film, sub ochii spectatorilor. Am ras mult la filmarile pentru aceasta secventa. Si noi, si cei din jur. Se facusera tabere si primeam incurajari ca in ringul de box. Sigur ca eu am castigat, pentru ca totul era in mintea mea, m-am racorit de-a binelea. Am lucrat cu domnul Kevorkian, profesor de cascadorii. Adica dansul a considerat ca avem nevoie sa para ca lovim, desi nu o facem. El nu a inteles ca si daca mai scapam o palmuta nu e asa o mare problemaJ. Glumesc, desigur. Chiar a fost haios tare la filmari, speram sa para veridico-amuzant momentul din film, asteptam reactiile.”, povesteste amuzata Adela Popescu, actrita pentru care filmarile la Retreat Vama Veche, o comedie ca o terapie, au fost ca o vacata cu gasca, cu prieteni vechi si dragi, cu fosti colegi, cu oameni pe care ii apreciaza si cu parte din familia ei.

Pe cat de impulsiv este personajul sau, pe atat de colorat si cuceritor se contureaza in constructia actoriceasca a Adelei Popescu, entuziasmata de provocarea de a-si parasi echilibrul interior pe care il are in viata de zi cu zi pentru a intruchipa o tipologie care se regaseste tot mai des in societatea actuala: mama, sotie, dar inainte de toate femeie de cariera. Corina este medic stomatolog si alege sa-si incurajeze sotul, pe care il neglijeaza, spioneaza si subestimeaza, sa stea in concediu paternal cu baietelul de 2 ani. Week-endul burlacesc din Vama Veche ajunge sa-i fie evadare, dar si revelatie pentru relatie si pentru viata. „E fixista, nevrotica si nu doreste sa incetineasca deloc ritmul pentru a se reechilibra. Insa viata nu se intampla asa cum e ea invatata si ii trage frana de mana acolo unde doare mai tare. Dar eu sunt fana ei, imi plac persoanele curajoase si cu o imaginatie bogata.:)”, o descrie Adela Popescu pe Corina, un personaj magnetic si amuzant care se pregateste sa cucereasca spectatorii din cinematografele din toata tara.  

Adela Popescu considera terapie curata mersul la cinematograf, la Retreat Vama Veche. „Le spun romanilor sa mearga din 18 octombrie, la Retreat Vama Veche, in cinematograf, oriunde ar fi in Romania. De ce? Pentru ca e cel mai bun film la care vor merge toamna aceasta. Are emotie, umor, profunzime, haine frumoase, baieti atragatori, muzica superba. Pentru noi, este un proiect terapeutic, de suflet, de gasca si de bucurie, iar aceasta intalnire fericita se simte in fiecare cadru, in fiecare interactiune din film. Veniti sa va convingeti!”, declara Adela Poepscu despre lungmetrajul „Retreat Vama Veche”, o comedie ca o terapie, regizata de Petre Nastase, cu scenariul scris de Ovidiu Niculescu si distribuita de Vertical Entertainment in cinematografele din toata tara.

Cu o distributie ce aduna actori mari si comunitati online de milioane de oameni, „Retreat Vama Veche” ii are in distrubutie, alaturi de Adela Popescu, Ada Condeescu, Laura Cosoi, Radu Valcan si Razvan Fodor pe Mihai Margineanu, Daniel Nuta, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Stefan Lupu, Marius Stanescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Pasarin, Adelina Pestritu, Emi Alupei, alaturi de guest star-ul Florin Calinescu. Imagini, concursuri, glume si detalii din si despre ”Retreat Vama Veche” se regasesc pe canalele oficiale ale acestuia https://www.instagram.com/retreat_vamaveche/?hl=en.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Radu valcan Adela popescu Filme

Articole recomandate

Citeste si despre