Iata ce ti-a pregatit Max sa urmaresti in luna august

/ / Modificat: 2024-07-31
Iata ce ti-a pregatit Max sa urmaresti in luna august

 

Ultima luna de vara transforma Max intr-un adevarat hub al divertismentului. De la premiere de film, seriale si sezoane noi si cele mai palpitante momente ale Jocurilor Olimpice Paris 2024, toate vor fi disponibile pe platforma de streaming Max. Cu titluri precum „Madame Web", „Clubul Miracolelor", „Rick si Morty: Anime”, noul sezon din „Lumea Financiara" si fiecare moment live al Jocurilor Olimpice Paris 2024, Max aduce continut pentru toate gusturile.

SERIALE

Din 1 august, serialul „Zborul de noapte” („Red Eye”) va fi disponibil pe Max. Acesta va prezenta povestea a trei femei - politista Hana Li, jurnalista Jess Li si agenta MI5 Madeline Delanei, care sunt aruncate in aceeasi conspiratie periculoasa atunci cand un doctor britanic e arestat pentru crima cand se intoarce acasa dupa o calatorie la Beijing.

Cel de-al treilea sezon al serialului „Lumea financiara” („Industry”) care exploreaza lumea finantelor de top se lanseaza pe 12 august pe Max. Noul sezon aduce in prim-plan initiativa de investitii "etice" prin intermediul Lumi, o companie de tehnologie "verde" condusa de Sir Henry Muck. Productia continua sa urmareasca parcursul tinerilor bancheri intr-un mediu intens, combinand elementele de drama financiara cu teme actuale de sustenabilitate.

Universul „Rick si Morty” se extinde cu o noua adaptare anime. „Rick si Morty: Anime” („Rick and Morty: The Anime”) va fi disponibil pe platforma de streaming Max din 16 august. Noua adaptare surprinde viata familiei Smith care decurge normal: Rick se relaxeaza intr-o pseudolume dintre multiversuri, Summer o ajuta pe Space Beth sa lupte impotriva Federatiei Galactice si Morty se indragosteste de o fata misterioasa care se intampla sa fie o fiinta atemporala.

Lista de seriale care vor fi disponibile pe Max incepand din luna august se completeaza cu sezonul doi din „Dezghetul” („The Thaw”), disponibil din 23 august, si „Orasul zeilor: Lupta continua” („City of God: The Fight Rages On”), din 26 august.

FILME

Din 2 august, „Downtown Abbey: O noua era” („Downtown Abbey: A New Era”) va fi disponibil pe Max. In aceasta noua adaptare, familia Crawley porneste intr-o calatorie spre sudul Frantei ca sa descopere misterele unei vile proaspat mostenite de contesa Grantham.

Tot din 2 august, filmul creat de vizionarul Jeymes Samuel, „Cartea lui Clarence” („The Book of Clarence”), va aduce o perspectiva proaspata asupra unui gen clasic hollywoodian: filmele epice cu teme biblice. Filmul aduce povestea lui Clarence care incearca sa-si construiasca o viata mai buna si sa fie demn de femeia pe care o iubeste. El e captivat de gloria si puterea lui Mesia si a apostolilor sai.

„Mai, decembrie" („May December") debuteaza pe Max in 16 august. Filmul exploreaza dinamica complexa a unui cuplu celebru, a carui relatie controversata a captat atentia publicului in urma cu doua decenii. Echilibrul fragil al vietii lor este perturbat de sosirea unui actor determinat sa descopere adevarul din spatele povestii lor mediatizate.

23 august aduce pe Max „Ce spun femeile” („Women Talking”). Povestea pune in prim plan femeile dintr-o colonie religioasa de menoniti care se aduna intr-un hambar pentru a discuta despre cum sa reactioneze in urma unei serii de abuzuri sexuale. Cand barbatii sunt plecati, femeile discuta trei optiuni: sa nu faca nimic, sa ramana si sa lupte sau sa fuga. Ele se tem ca sfidarea le va tine departe de rai sau ca nu pot supravietui fara fiii si sotii lor.

Din 30 august, „Clubul miracolelor” („The Miracle Club”) va fi disponibil pe Max. Filmul spune povestea a patru casnice coplesite, interpretate de Agnes O'Casey, Laura Linney, Kathy Bates si Maggie Smith, din conservatorul Dublin al anilor 1960. Ele primesc ajutor din partea preotului lor si castiga un pelerinaj binemeritat catre sfantul oras francez Lourdes.

Pe 31 august, Max aduce filmul "Madame Web", o aventura captivanta cu Dakota Johnson si Sydney Sweeney in rolurile principale. Productia urmareste povestea unei tinere care se gaseste in situatia neasteptata de a proteja trei femei impotriva unei mari amenintari.

Lista de filme care vor intra pe Max in luna august este completata de: „Mad Max: Drumul furiei” („Mad Max: Fury Road”), „Vanatorul de recompense” („Blade Runner”), „Blade Runner 2049”, „Bugsy”, „Ticalosi fara glorie” („Inglorious Basterds”), „Noi” („Us”),  „Fugi!” („Get Out”), „Avalon”, „Focul viu” („Firestarter”), „Dl Turner” („Mr. Turner”), „Camera rosie” („Red Rooms”), „Rain Man”, „Ea a venit la mine” („She Came to Me”), „Schimbul” („Chaneling”), „Marita-te cu mine” („Marry me”), „Dl Holmes” („Mr. Holmes”), „Din intuneric” („Out of Darkness”) , „Strania poveste a lui Benjamin Button” („The Curious Case of Benjamin Button”), „Costumul” („The Outfit”), „Zodiac”, „Vise placute” („Sweet dreams”)

SPORT LIVE

In prima jumatate a lunii august, platforma de streaming Max continua sa aduca fiecare moment live de la Jocurile Olimpice Paris 2024. Cu peste 3.800 de ore de continut sportiv live, incluzand atat probele clasice, cat si cele introduse recent in programul olimpic, Max asigura o experienta sportiva complexa si variata. Orice abonat Max poate urmari fiecare moment live de la Jocurile Olimpice Paris 2024.

Si pasiunea pentru tenis si ciclism revine in forta in a doua parte a lunii august. Urmareste US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, si Vuelta a España, cursa ciclista care aduce impreuna cei mai buni sportivi ai lumii. Toate aceste evenimente vor putea fi urmarite pe Max cu Extraoptiunea sport activata.

DOCUMENTARE & REALITY

Din 1 august, „Taylor Swift in instanta” („Taking on Taylor Swift”) va fi disponibil pe Max. Reclamatul Sean Hall vorbeste despre procesul lung contra lui Taylor Swift si despre industria muzicala, influentata de zeci de ani de apropriere culturala.

Totodata, sezoanele sase si sapte din „Cautatorii de opal din Australia” („Outback Opal Hunters”) vor fi disponibile pe Max, in care cei mai duri cautatori de comori risca totul pentru a gasi opal in brusa australiana.

Pe 2 august apare pe Max cel de-al treilea sezon din „Clinica pentru pacienti obezi – Italia” („Obesity Clinic Italy”), in care intr-o clinica de specialitate din Napoli, persoanele cu obezitate morbida, care vor sa slabeasca, vor incepe cel mai dificil an din viata lor.

Din 4 august, documentarul „Elizabeth Taylor: Inregistrarile pierdute” („Elizabeth Taylor: The Lost Tapes”) va fi disponibil pe Max. Filmul este un portret emotionant al lui Elizabeth Taylor, activista si legenda a Hollywoodului, povestea ei fiind spusa cu propriile cuvinte prin intermediul unor interviuri descoperite recent.

Din 8 august, va fi disponibil pe Max si documentarul „Luati impreuna: cine i-a ucis pe Lyric si pe Elizabeth?” („Taken Together: Who Killed Lyric and Elizabeth?”). Documentarul in trei parti ancheteaza dubla rapire si crima a verisoarelor Lyric Cook si Elizabeth Collins, din 2012, un caz misterios si inca nerezolvat. Dylan Sires, un fost fotograf, si-a petrecut ani din viata documentand cazul, realizand interviuri cu autoritatile locale si familiile victimelor.

Din 26 august, sezonul doi din „Test de supravietuire: Pana la ultimul om” („Naked and Afraid: Last One Standing”) va fi disponibil pe Max. In acest sezon, cea mai grea competitie pentru 100.000 de dolari se desfasoara in canionul Oribi, din Africa de Sud, pe parcursul a 45 de zile.

Lista de documentare si emisiuni disponibile din august pe Max se completeaza cu: „Cimpanzei” („Chimp Crazy”), „De ce ma cheama Nora cand cerul meu e senin”, „Agentii federali” („Feds”), „Doi frati de otel” („Steel Buddies”), „Imperiul de pe malul lacului” („Lakefront Empire”), „Indecenta criminala” („Exposed: Naked Crimes”), „Alaska: Ultima frontiera” („Alaska: The Last Frontier”), „Campionatul Copiilor: Retete la gratar” („Kids BBQ Championship”), „Specialisti in renovari: Casa de langa lac” („Fixer Upper: The Lakehouse”)

PENTRU COPII

In august, Max aduce titluri noi si pentru copii!

Din 2 august, „Inseparabilii” („The Inseparables”) va fi disponibil pe Max. Don si DJ Doggy Dog se intalnesc in Central Park si pornesc impreuna intr-o aventura prin New York.

Din 5 august, sezonul patru din „Grizzy si lemingii” („Grizzy and the Lemmings”) apare pe Max. Serialul animat il aduce in prim plan pe Grizzy, care e mare, puternic si destept ca un urs. Niciun animal nu indrazneste sa se puna cu el, in afara de lemingii, cea mai inofesiva si caraghioasa familie de mamifere.

Max va aduce in luna august si alte filme pentru copii, precum „The Lego Movie”, „The Lego Movie 2: The Second Part”, „The Lego Batman: Filmul” („The Lego Batman Movie”), „Lego Ninjago: Filmul” („The Lego Ninjago Movie”).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Filme Seriale familie Comunicat de presa

Articole recomandate

Citeste si despre