Iata ce ti-au pregatit televiziunile Warner Bros. Discovery sa urmaresti in luna august

/ / Modificat: 2024-08-01
Iata ce ti-au pregatit televiziunile Warner Bros. Discovery sa urmaresti in luna august

 

Fie ca esti pasionat de sport, de povesti care te tin cu sufletul la gura sau de filme, televiziunile din portofoliul Warner Bros. Discovery au cate ceva pentru orice preferinta in aceasta vara. Urmareste performantele sportivilor olimpici pe Eurosport 1 si 2, traieste emotii intense alaturi de concurentii din „Test de supravietuire: Pana la ultimul om” la Discovery, descopera povesti de viata impresionante in „Clinica pentru pacienti obezi – Italia” de la TLC sau bucura-te de talentul legendarului Robert De Niro pe Warner TV. Iar evenimentul sportiv al anului, Jocurile Olimpice Paris 2024, se desfasoara in forta la Eurosport 1 si Eurosport 2, inclusiv emisiunea zilnica produsa in Romania – Bonjour, Paris!

TLC

„Clinica pentru pacienti obezi – Italia” revine la TLC cu sezonul trei din 2 august, de la ora 21:00. Show-ul urmareste calatoria unor pacienti care incearca sa depaseasca obezitatea printr-un stil de viata mai sanatos. Ei sunt ajutati de echipe de specialisti, nutritionisti, experti in fitness, psihologi si chirurgi plasticieni.

Din 08 august, de la ora 21:00, va incepe „Picioare cu probleme” la TLC in care doctorul podiatru Marion Yau si sotul ei, medicul de familie Dr. Kenny se ocupa de afectiunile extreme ale picioarelor.

Aventurierul Bruce Kirkby pleaca alaturi de sotia si cei doi copii intr-o calatorie memorabila. Acestia pleaca din Canadasi isi propun sa ajunga la o manastire izolata din Himalaya. Pentru a ajunge acolo, merg pe drumuri putin frecventate si folosesc multe mijloace de transport. Noul show „Marea aventura de familie” are premiera pe 14 august, de la 21:00, pe TLC.

Din 27 august, de la 21:00, „Familia Froger: Vacanta pe roti” va avea premiera pe TLC. Emisiunea urmareste cei 15 membrii ai familiei Froger in calatoria lor cu rulotele din Blaricum, Olanda, pana in Anglia.

WARNER TV

Warner TV celebreaza pe 17 august, una dintre cele mai importante figuri ale cinematografiei americane, actorul si regizorul Robert De Niro, care implineste 81 de ani. Seara va incepe la 17:40 cu comedia „Internul” din 2015, in care De Niro interpreteaza un senior care devine stagiar la o companie de moda. Va urma clasica comedie „Cu nasu' la psihiatru”, de la ora 20:00, unde actorul portretizeaza un mafiot aflat in terapie. Seara aniversara se va incheia cu thrillerul psihologic „Inger si demon” care va incepe la ora 22:00.

CARTOON NETWORK

Gumball, prietenii si familia lui sunt intotdeauna pregatiti pentru o aventura. De aceea, pana pe 11 august, maratonul „Il iubim pe Gumball” continua zilnic de la ora 9:15 la Cartoon Network.

Din 12 august, incepe maratonul „Haideti, tineri titani! Petrecere la piscina” la Cartoon Network de la ora 9:15. Vara este cel mai bun anotimp pentru soare si piscina, iar copiii sunt invitati alaturi de Robin, Starfire, Cyborg, Raven si Beast Boy la cele mai distractive si palpitante aventuri ale lor.

CARTOONITO

Din 5 august, de la ora 8:00, „Grizzy si lemingii” se intorc cu noi episoade la Cartoonito. In noile lor aventuri, Grizzy gaseste o fosila in ambra, care se dovedeste a fi atat stramosul lui, cat si al lemingilor, iar lemingii declanseaza un fenomen cosmic, ce aduce Luna pe Pamant.

„Ciupi-ciupi si ciupercutele” revin la Cartoonito din 12 august, de la ora 16:30, pentru a continua sa prezinte provocarile comunitatii lor. Membrii acesteia au daruri speciale, precum Lilit, care lumineaza foarte bine imprejurimile, sau Chep, care are o memorie extraordinara, iar acestia nu se dau niciodata inlaturi unei noi aventuri.

EUROSPORT

Jocurile Olimpice Paris 2024 tin capul de afis la Eurosport in prima jumatate a lunii august. Competitia din capitala Frantei continua pana pe 11 august, iar Eurosport 1 transmite in direct cele mai importante probe, in timp ce Eurosport 2 va pune eroii locali in lumina reflectoarelor.

Tot la Eurosport 2, emisiunea „Bonjour, Paris!” gazduita de Cosmin Cernat continua zilnic de la ora 9:00. Fosti campioni olimpici precum Gabriela Szabo, Catalina Ponor sau Katinka Hosszu prezinta si analizeaza cele mai importante momente de la Paris intr-o productie realizata in premiera in Romania si transmisa live si simultan in cinci tari din regiune.

In a doua parte a lunii august, tenisul si ciclismul revin in prim-plan la Eurosport pentru US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, si ultimul Mare Tur ciclist din 2024. La Vuelta a Espana incepe sambata, 17 august, si va continua pana la finalul de la Madrid, din 8 septembrie. Castigatorul din 2023, americanul Sepp Kuss, este asteptat sa incerce sa-si apere titlul in fata slovenului Primoz Roglic, castigator in 2019, 2020 si 2021.

Pe eurosport.ro sunt disponibile cele mai noi stiri, analize si rezultate din cele mai tari competitii.

DISCOVERY

Noul documentar „Taifasuri si fugari” va avea premiera la Discovery pe 3 august, de la ora 21:00. Productia prezinta cei mai simpatici vanatori de recompense din America in timp ce poarta conversatii neasteptate si de neuitat cu prizonieri, in drumul lor de intoarcere la inchisoare. Odata ce fugarii sunt asezati pe bancheta din spate, incepe un dialog fara menajamente, care trece de la certuri marunte, pana la dosare penale si povesti despre viata de fugar.

Din 22 august, de la ora 20:00, incepe noul documentar „Antichitati pe muchie de cutit” la Discovery, care surprinde sase dealeri de antichitati incercand sa gaseasca piesele perfecte pentru proprietari de locuinte si pentru mici afaceri. Pentru a indeplini cerintele clientilor, dealerii vaneaza antichitati din intreaga tara si isi vor expune descoperirile. Va reusi vreunul dintre ei sa dea lovitura si sa faca profit?

„Test de supravietuire: Pana la ultimul om” revine cu sezonul doi la Discovery din 26 august, de la ora 20:00. Noul sezon va aduce cea mai dura competitie pentru premiul de 100.000 de dolari si pentru titlul de „Ultimul ramas”. Defileul Oribi din Africa de Sud pune la incercare abilitatile de supravietuire ale concurentilor care participa la confruntari directe, in timp ce incearca sa gaseasca hrana, apa, foc si adapost pe parcursul celor 45 de zile de concurs.

HBO & CINEMAX

Pe 12 august va avea loc premiera sezonului trei din „Lumea financiara” („Industry”) la HBO. Noile episoade ale serialului se vor difuza saptamanal, in fiecare luni de la ora 20:00.

In august continua si premierele de duminica la HBO, de la ora 20:00: „Downton Abbey: O noua era” („Downton Abbey: A New Era”) pe 4 august, „Jurassic World: Dominatia” („Jurassic World: Dominion”) este pe 11 august, „Mai decembrie” („May December”) pe 18 august.

La Cinemax luna august va fi despre premiere de film si genul horror psihologic. Astfel, la ora 21:00 vor fi difuzate: „Noi” („I”) pe 2 august, „Vanatorul de recompense 2049” („Blade Runner 2049”) pe 4 august, „Fugi” („Get out”) pe 9 august, „Depozitare” („Hoard”) pe 11 august, „Barbati” („Men”) pe 18 august, „Sange de pelican” („Pelican Blood”) pe 23 august si „Ce spun femeile” („Women Talking”) pe 25 august.

Cinemax 2 te asteapta cu trei filme regizate de Barry Levinson in trei seri de luni, de la ora 21:30: „Bugsy” pe 5 august, „Avalon” pe 12 august si „Rock the Kasbah” pe 19 august.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Filme Seriale familie Seriale copii Comunicat de presa

Articole recomandate

Citeste si despre