Laura Cosoi, dans lasciv cu Toto Dumitrescu, sarut pasional cu Jorge si un slalom permanent printre barbati, in "Retreat Vama Veche"

/ / Modificat: 2024-09-19
Laura Cosoi, dans lasciv cu Toto Dumitrescu, sarut pasional cu Jorge si un slalom permanent printre barbati, in

Laura Cosoi are o relatie in trei, pasionala si lipsita de inhibitii, cu Jorge si Toto Dumitrescu in acelasi timp si este deschisa la orice alta prezenta masculina care poate aparea in viata ei si ii poate oferi ceea ce isi doreste: un copil si incredere in barbati. Spectacolul parcursului ei colorat, iubaret si fara prejudecati, dar si povestea presarata cu traume, succese profesionale, prietenii si drag de viata ale personajului Dana, interpretat de Laura Cosoi in lungmetrajul "Retreat Vama Veche" pot fi savurate incepand cu 18 octombrie, in cinematografele din toata tara, cu distributia semnata de Vertical Entertainment.

Un dans lasciv si fierbinte cu Toto Dumitrescu, un sarut pasional cu Jorge, un joc al seductiei cu instructorul de yoga interpretat de Daniel Nuta, o rafuiala verbala, plina de insemnatate si substraturi cu Ovidiu Niculescu, intalniri cu replici acide si accese de razbunare cu Mihai Popescu, tatal sau din film, sunt doar o parte dintre semnalele de disfunctionalitate ale persoanjului Dana in relatiile cu barbatii, din filmul Retreat Vama Veche, regizat de Petre Nastase, cu scenariul scris de Ovidiu Niculescu. insa toate apucaturile, nuantele si defectele Danei ajung sa fie justificate si chiar indragite odata ce i se dezvaluie in film, printre hohote de ras, dovezi de prietenie si reactii revelatoare, povestea de viata, suferintele, dar si calitatile magnetice.

"Dana este o carierista, o femeie puternica, ambitioasa, cu mare incredere in ea, dar extrem de nefericita. Are un background profund, cu parinti care s-au despartit, cu un tata pe care il acuza ca si-a parasit familia si cu o mare neincredere in barbati pe care ajunge sa ii invarta pe degete, desi in acelasi timp are nevoie de adoratia lor. Marele regret al vietii ei este ca nu a reusit sa devina mama si isi doreste sa faca un copil cu orice pret, indiferent de circumstante sau de calitatea si numarul persoanelor care o pot ajuta sa-si atinga acest vis.", explica Laura Cosoi substraturile Danei, un personaj care nu-i seamana, dar in care se vor regasi cu siguranta nenumarate femei de succes din Romania.

Pentru actrita Laura Cosoi, personajul Dana i-a adus, pe langa constructia unui rol pitoresc si filmarile memorabile cu prietenele ei din viata reala Ada Condeescu si Adela Popescu si cu o echipa ca o familie, si un arc in timp, care a dus-o cu gandul la personajul Adina, primul rol de comedie pe care l-a jucat intr-un serial romanesc, dar si la orele si anii de dans din copilarie care au ajutat-o sa aduca un plus de senzualitate in parte dintre secventele fierbinti pe care le-a avut de jucat.

"Mi-a placut mult sa lucrez acest personaj, nu mi-as fi putut imagina citind scenariul ca as fi putut fi altcineva in afara de Dana. Mi se pare foarte colorat si extrem de iubibil personajul. Cred ca, pe alocuri, daca as face un arc in timp, Dana ar putea fi Adina din La Bloc, care a ajuns, iata, la maturitate. Poate si faptul ca are doua prietene, asa cum avea si Adina si toata povestea este, asa cum era si aceea, foarte credibila, autentica, amuzanta si bine scrisa. Mi se pare ca tot ce am facut pana acum, de la dans, actorie, pana la fiecare rol avut sau emisiune prezentata, m-a ajutat sa fiu o Dana, desi cam zbuciumata, teribil de haioasa si magnetica. Abia astept sa-mi spuna asta si toti cei care vor merge in Retreat, la cinematograf, via Vama Veche", marturiseste Laura Cosoi pentru care filmul Retreat Vama Veche a fost, sub tusa artistica si umana a regizorului Petre Nastase, de la prima si pana la ultima zi de filmare, o infuzie de distractie, prietenie, nostalgie si dor de cele mai frumoase si linistite vremuri.

Tot ca o declaratie de adoratie pentru femeia moderna, cu toate particularitatile ei, cel mai recent trailer al filmului "Retreat Vama Veche" s-a construit pe piesa "Mai frumoasa", interpretata de artista Lidia Buble ca tribut pentru Laura Stoica, ce va fi si parte insemnata a coloanei sonore a lungmetrajului ce va fi distribuit de Vertical Entertainment, din 18 octombrie, in cinematografele din intreaga tara.

"Retreat Vama Veche" ii are in distrubutie, alaturi de Laura Cosoi, Ada Condeescu, Adela Popescu, Radu Valcan si Razvan Fodor, si pe pe Mihai Margineanu, Daniel Nuta, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, stefan Lupu, Marius Stanescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Pasarin, Adelina Pestritu, Emi Alupei, alaturi de guest star-ul Florin Calinescu.

Taguri Laura cosoi

Articole recomandate

Citeste si despre