Ce inseamna sa fii parinte? Ce provocari ai? Vei fi un parinte bun? Esti un parinte cool?

/ / Modificat: 2024-09-23
Ce inseamna sa fii parinte? Ce provocari ai? Vei fi un parinte bun? Esti un parinte cool?

In 29 noiembrie URANIA CREMENE, TEODORA METIU si MIRUNA IOANI vin in premiera pe aceeasi scena la Cluj, intr-o serie de interviuri de exceptie moderate de FLORENTINA FANTANARU.

Intr-o societate in care industria de parenting se bucura de un real succes, fiind totodata bombardati de informatii din toate mediile cu privire la sfaturi de crestere a copiilor, e important sa stim cum, cat si de unde sa ne luam informatiile corecte, acele informatii care stau la baza construirii unei societati sanatoase. Parintii sunt cei care pun temelia unei astfel de societati, parintii fiind de fapt viitorul.

Ce inseamna sa fii parinte? Ce provocari ai? Vei fi un parinte bun? Esti un parinte cool? 

Raspunsuri la multe dintre intrebarile tale le vei primi in cadrul conferintei PARINTE IN ROMANIA. Pe scena evenimentului vin 4 experti de top care au demonstrat ca parentingul nu este doar un trend, parentingul corect este viitorul. Impartasim experiente, construim viitorul!

Urania Cremene este mama si probabil, cel mai apreciat expert in parenting din Romania. Este autoarea All About Parenting, primul program de parenting din tara, iar  in ultimii 3 ani, a organizat peste 150 de seminarii, conferinte si workshopuri. Totodata, in dialog cu Florentina Fantanaru, a lansat prima carte-interviu „Provocarile parintilor de azi” in care a extras esenta a tot ce a invatat, predat sau aplicat  in relatia cu fiul sau si in care a asezat cu grija informatii utile oricarui parinte care doreste sa isi educe copilul catre cea mai buna varianta a lui in aceasta lume.

Teodora Metiu- a cucerit lumea TV-ului cu peste 7.200 de ore de transmisii live, 72.000 de stiri prezentate si 300 de ore de reportaje de la evenimente precum alegeri prezidentiale, alegeri locale si schimbari economice. Teodora are o expertiza de peste 15 ani, facand-o printre cei mai buni traineri in calatoria comunicarii, invatand o tara intreaga importanta unui discurs coerent. O relatie sanatoasa parinte-copil, are la baza o comunicare corecta.

Miruna Ioani- este de profesie medic stomatolog, dar si rolul de influencer i se potriveste de minune. Desi spune ca si-a ales meseria de dentist pentru ca nu a avut o idee mai buna, Miruna este acum in rolul de „mama model”, care inspira o multime de femei din comunitatea sa online. Fondatoarea platformei „Si Blondele Gandesc”, Miruna afirma cu tarie:

De-a lungul timpului, s-a strans o comunitate bogata in jurul blogului, sunt oameni care mi-au devenit prieteni buni si in viata offline. Altii, pe care nu stiu daca ii voi cunoaste vreodata si pentru care ma ingrijorez daca au lipsit cateva zile de aici. Dupa ce trag linie, cred ca asta e cel mai mare avantaj in a avea un blog. Oamenii pe care incepi sa ii atragi pe langa tine”

Florentina Fantanaru, moderatorul evenimentului, este jurnalist si realizator de emisiuni cu 27 de ani de experienta in radio si televiziune. Intervieveaza de 16 ani, pentru televiziune, cele mai importante personalitati din sfera artistica, medicala si academica. De-a lungul timpului a realizat materiale video cu cele mai importante persoane publice din Romania. Realizeaza podcast-uri cu audiente remarcabile si este autor si co-autor de carti. 

PARINTE IN ROMANIA, este un eveniment dedicat parintilor si viitorilor parinti care doresc sa invete mai multe despre arta parenting-ului si sa impartaseasca din experientele lor in sesiunile special create de Q&A, alaturi de speakerii prezenti pe scena evenimentului.

In 29 noiembrie, va asteapta o experienta educativa, care isi propune sa ofere o perspectiva noua si cat mai corecta asupra rolului de parinte.

Evenimentul va avea loc in cadrul Wonderland Resort, sala Grande Vista, incepand cu ora 18:00. Accesul in sala evenimentului se va face incepand cu ora 17:00.

Perioada de Early Bird este limitata, iar biletele se gasesc aici:

https://www.entertix.ro/bilete/24648/parinte-in-romania-29-noiembrie-2024-sala-grande-vista-wonderland-cluj-resort-feleacu-judetul-cluj.html

In primavara acestui an, organizatorii conferintei PARINTE IN ROMANIA au adus in premiera la  Cluj, conceptul VIZIONARII, eveniment care a fost sold out inainte cu o luna fata de data evenimentului. 

In cadrul sesiunilor de Q&A cu cei 3 vizionari, participantii si-au maifestat dorinta existentei pe piata din Cluj a unui dialog de specialitate dedicat exclusiv subiectului de parenting.

Astfel a luat nastere conferinta “PARINTE IN ROMANIA”.

Taguri Evenimente

Articole recomandate

Citeste si despre