- Adauga-ti afacerea
Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.
Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!
Afla cum!
Dr. Popa Zagorca medic specialist, coordonator al Centrului de Mucoviscidoza din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara.
pediatrie
pediatrie
Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara
pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0356.494.529 / 0356.463.001 / 0356.491.748 / 0356.491.749 / 0356.491.750
Opinii utilizatori
Mii si mii de multumiri si multa sanatate familiei si in special nepoteilor, va dorim din deva. Eduard Urs.
Un dr. de incredere, profesionalism care pune suflet in ceea ce face. Felicitari doamna dr. Popa Zagorca.
SPITALUL CLINIC JUDETEAN DE URGENTA TIMISOARA
Bd. Iosif Bulbuca Nr. 10, Cod 300736 (fost Liviu Rebreanu)
Centrala: Tel.: +4-0356-433111
Secretariat: Tel.: +4-0356-433121
Fax: +4-0256-486956
E-mail: judetean@hosptm.ro Internet: www.hosptm.ro
CLINICA BEGA
Ginecologie I, II; Pediatrie; ORL Copii
Bd. Victor Babes, Nr. 12
Tel: 463001, int. 285; 491748, 491749, 491750. Fax: 493478
Tel. Sef sectie pediatrie: 494529
Buna, am incercat sa sun la toate aceste numere si suna tot timpul ocupat. Ma puteti ajuta cu alte numere de tel pentru a face o programare la d-na dr. Zagorca?
Sunt mamica unui baietel de 4 anisori , Robert, diagnosticat cu fc in urma cu un an. De atunci venim la d-na dr. lunar, iar dansa ne primeste intotdeauna cu o vorba buna si cu multe incurajari, intotdeauna facand tot ce poate pentru noi. Ii multumim din tot sufletul, la fel si d-lui prof Liviu Pop pentru toata rabdarea si pentru tot sprijinul si atentia acordata.
In 2007, am fost in Timisoara cu fetita mea de 7 ani, pentru un consult la d-na dr Popa Zagorca. Diagnosticul de cf, se pune greu, la fel si infirmarea, inca nu am certitudinea ca pot sa-l exclud in ceea ce o priveste pe fetita mea. Suntem din Oradea, iar d-na dr. Popa cu siguranta isi mai aminteste de disperarea mea de mama daramata ca orice parinte, dar pot sa va spun ca am intalnit destul de rar, medici cu suflet si devotament, sinceritate si transparenta asa ca d-na dr Popa Zagorca.
Sa avem asa medici in toate domeniile ca doamna dr.
Ofertele saptamanii
Aici poate fi oferta ta!
Afla acum cum iti poti promova afacerea in cel mai vizitat portal pentru mamici si copii!
Nu pot contesta parerile celor care si-au expus aici punctul de vedere, dar in cazul meu,lucrurile nu au mers foarte bine cu dr.Popa Zagorca.In fata mea s-a contrazis de nenumarate ori cu privire la boala sau tratament si din cauza asta si lipsa de incredere.
O cunosc de 20 de ani si prin urmare am avut posibilitatea de a-mi forma o opinie.Am mers intotdeauna cu inima deschisa, sperand sa gasesc raspunsuri, dar rezultatele nu au fost aproape niciodata cele asteptate.
Pentru cei cu FC as avea un sfat; documentati-va mult cu privire la boala, invatati sa va cunoasteti copilul si feriti-va de asa zisele â??reguliâ??aplicate tuturor celor cu FC.
Omul e o creeatura unica si prin urmare nu poti da ii tratezi pe toti la unison,dupa un anumit tipar. De cele mai multe ori problemele pacientilor cu FC apar dupa contaminarea cu anumite bacterii contactate culmea, tot in spitale, locul unde ar trebui ca pacientii sa se faca bine.
Unele dintre ele sunt cu adevarat grave,cum ar fi pioceanicul. Medicii nu spun asta, dar simpla vizita lunara intr-un cabinet vizitat si de alti pacienti cu FC,poate fi periculoasa. In SUA acesti pacienti nu au voie sa se apropie unii de altii la distante de 300 de m pentru ca exista pericolul de a-si transmite pe cale orala aceste bacterii periculoase,determinand colonizarea plamanului si deteriorarea lui rapida.
La noi nu spune nimeni acest lucru, ba chiar sunt consultati doi copii cu aceeasi boala in acelasi cabinet,i n acelasi timp (mie mi s-a intamplat)sau mai rau: sunt internati in acelasi salon sau in saloane alaturate folosind aceeasi baie.
Din experienta mea de 20 de ani cu aceasta boala (si nu e putin avand in vedere statistica) stiu ca acesti pacienti au nevoie de alimentatie extrem de buna,pentru ca o stare de nutritie buna ajuta pacientul in proportie de 90%sa lupte cu boala.
Evitarea internarilor fara rost (gen investigatii) care se pot face si in privat cu trimiterile corespunzatoare. Evitarea antibioticelor in exces, ci doar atunci cand e cazul: cand exista pneumonii sau afectiuni serioase sau febra. Antibioticele scad imunitatea si creeaza astfel un cerc vicios. Sterilizarea deasa a aparatelor de aerosoli, pentru ca e logic ca nu vom reusi sa scapam de bacteriile din plamani daca aerosolii se fac in aparate nesterile. Mastile, tubulatura si recipientul in care se pune tratamentul trebuie fierte, nu doar spalate.
Si cel mai important alegeti-va medicul in functie de rezultatele obtinute la copilul dumneavoastra, nu de titulatura,diplome etc.