Otilia, despre dorinta de a deveni mamica. Ce ii spune familia

/ / Modificat: 2024-08-02
Otilia, despre dorinta de a deveni mamica. Ce ii spune familia

Otilia Bilionera se bucura de o vara petrecuta in Turcia, alaturi de sotul ei, Bekir Ali. Aceasta s-a casatorit toamna trecuta, iar intre cei doi soti exista o diferenta de 7 ani. Totusi, acest aspect nu ii deranjeaza deloc. Frumoasa vedeta a marturisit ca simte ca a venit timpul sa devina mamica. Totusi, atunci cand o sa vina pe lume un bebelus, ea o sa se dedice o perioada copilului.

 

“Cand Dumnezeu o sa vrea sa devenim parinti, atunci o sa se intample! Nu sunt contra, dar nici nu planuiesc. Nu ma gandesc ca trebuie sa fac un copil, desi simt ca a venit vremea. Am 32 de ani, iar, pe masura ce inaintezi in varsta, sansele de a deveni mamica scad. Ma gandesc ca este momentul, dar totul o sa se intample cu ajutorul lui Dumnezeu. Cand Dumnezeu o sa vrea sa devenim parinti, atunci o sa se intample! Nu sunt contra, dar nici nu planuiesc. Nu ma gandesc ca trebuie sa fac un copil, desi simt ca a venit vremea. Am 32 de ani, iar, pe masura ce inaintezi in varsta, sansele de a deveni mamica scad. Ma gandesc ca este momentul, dar totul o sa se intample cu ajutorul lui Dumnezeu”, a spus Otilia Bilionera pentru Ciao.

Familia isi doreste ca ea sa devina mamica

De asemenea, Otilia a punctat ca rudele sale isi doresc cu ardoare un nepotel.

“Exista presiune din partea familiei, din partea unchilor, din partea mamei. Intr-adevar, asa cum am zis, am 32 de ani. Daca nu acum, cand? Nu stiu daca mai pot dupa o anumita varsta sau daca mai am rabdare”, a mai spus ea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dorinte copii Sanatate viitoare mama Familie

Articole recomandate

Citeste si despre