Mâncaþi cât mai multe boabe de afine proaspete, sau mestecaþi boabe uscate. Puteþi bea de asemenea un decoct preparat din 60 gr boabe înmuiate timp de o orã într-un litru de apã cãlduþã. Încãlziþi-l încet pânã începe sã fiarbã. Lãsaþi-l sã fiarbã 15-20 minute, apoi sã se macereze pânã ce lichidul devine cãlduþ. Beþi câte o jumãtate de ceaºcã din orã-n orã. Acest procedeu dã rezultate excelen
Mâncaþi cât mai multe boabe de afine proaspete, sau mestecaþi boabe uscate. Puteþi bea de asemenea un decoct preparat din 60 gr boabe înmuiate timp de o orã într-un litru de apã cãlduþã. Încãlziþi-l încet pânã începe sã fiarbã. Lãsaþi-l sã fiarbã 15-20 minute, apoi sã se macereze pânã ce lichidul devine cãlduþ. Beþi câte o jumãtate de ceaºcã din orã-n orã. Acest procedeu dã rezultate excelen