Cum ne putem mentine feminitatea in relatii. Care este sfatul coach-ului Gratzia Popa

/ / Modificat: 2024-09-10
Cum ne putem mentine feminitatea in relatii. Care este sfatul coach-ului Gratzia Popa

Gratzia Popa este terapeut energetic si coach de feminitate. Aceasta le ajuta pe femeile care ii cer ajutorul sa se conecteze cu esenta feminine si sa se iubeasca folosind metoda Bellytherapy, care combina tehnici terapeutice energetice cu miscari de belly dance.

 

Cum nu uitam de feminitate in viata de cuplu

Astfel, Gratzia Popa a explicat cum putem sa nu uitam de feminitate in viata de cuplu, de acel magnetism care atrage lucruri, priviri sau oameni. Specialista a punctat ca nu trebuie sa uitam sa ne conectam cu propriul corp si sa ne iubim.

“Femeia isi poate mentine energia feminina in cuplu, iubind. Iubindu-se pe sine, iubind partenerul, respectandu-l, recunoscand calitatile pe care le are si avand incredere in el. Femeia care are incredere in partener se poate relaxa. Poate sa-si aloce timp si spatiu pentru ea. Stie sa ceara si sa ofere. Stie ca prin starea ei hraneste intreaga relatie. Ea da energie si barbatul construieste. Atunci cand are de facut multe lucruri sa ceara ajutor si sustinere din partea partenerului. Barbatul se simte validat si apreciat cand vede ca poate contribui in viata femeii, cand vede femeia fericita.”, a explicat aceasta pentru Click!.

De asemenea, coach-ul a explicat si cum putem ajunge la o stare de bine atunci cand vine vorba de propria persoana:

“Cred ca cel mai mic lucru pe care-l poate face o femeie ca sa fie bine cu sine, este sa-si aloce macar 15 min doar pt ea si Dumnezeu. Sa stea in liniste, sa se roage, sa multumeasca, sa asculte ce ii spune sufletul ei si sa respire. Apoi as adauga sa dea drumul la muzica si sa danseze pe melodia preferata si sa cante. Majoritatea femeilor pe care le-am intalnit mi-au spus ca nu au timp pt ele si atunci e important ca in agenda zilnica sa isi rezerve acest timp. Timpul petrecut in natura este un alt obicei care ne poate echilibra.”


Sursa foto: www.pexels.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Relatie cuplu Cupluri

Articole recomandate

Citeste si despre