Sotul meu vrea sa imi dau demisia, fiindca ii este greu sa aiba grija de copii cateva ore pe zi

/ / Modificat: 2024-09-18
Sotul meu vrea sa imi dau demisia, fiindca ii este greu sa aiba grija de copii cateva ore pe zi

 

Majoritatea mamelor trebuie sa imbine viata profesionala cu munca de acasa si, in timp ce unele se bucura de ajutorul si sprijinul sotilor, altele trebuie sa faca singure totul. O femeie care este mama a doi copii mici si-a spus povestea pe internet si a cerut sfaturi, dupa ce sotul ei i-ar fi cerut sa isi dea demisia si sa se ocupe exclusiv ea de copii, pentru ca lui ii este greu sa stea cu ei cateva ore pe zi. 

O mama din Australia si-a spus povestea pe un grup de Facebook intitulal ”Tea Time” si a cerut sfaturi de la alte femei care au trecut prin situatii asemanatoare. Femeia, care este mama a doi copii de 3 si 4 ani, spune ca sotul ei i-a cerut sa renunte la job, pentru a sta exclusiv cu copiii. Barbatul a motivat ca ii este prea greu sa aiba el grija de copii cateva ore pe zi, dupa ce vine de la serviciu si este deja obosit. 

„Problema este ca sotul meu vrea sa-mi dau demisia pentru ca spune este prea mult pentru el, dupa o zi de munca, sa aiba grija de copiii nostri pentru cateva ore. Imi dau seama ca sunt la o varsta dificila, au 3, respectiv 4 ani, dar chiar si asa...” - a fost o parte din mesajul femeii, pe grupul de Facebook. 

Cei care i-au citit povestea nu au ramas indiferenti

Situatia descrisa de femeie a atras numeroase comentarii in mediul online. Majoritatea celor care au reactionat l-au criticat vehement pe sotul femeii si au intrebat daca el ar fi dispus sa renunte la jobul lui pentru a sta doar cu copiii, asa cum i-a cerut sotiei sale sa faca. 

  • ”Sa vad daca am inteles bine: sa aiba grija de copiii lui cateva ore pe zi, dupa-amiaza, este prea mult pentru el, dar se asteapta ca tu sa faci mereu asta, zi de zi?”
  • ”Intreaba-ti sotul daca prefera sa divorteze, astfel incat sa ajunga sa se ocupe de copii 50% din timp”
  • ”Spune-i si tu sa-si dea demisia intrucat copiii vostri au 3, respectiv 4 ani, si este vorba despre o varsta dificila”
  • ”Aici este vorba despre un semnal de alarma. Nu este niciodata cazul sa renunti la serviciu pentru un barbat” - au fost cateva dintre comentarii. 
FOTO: Freepik

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tata copii Crestere copii

Articole recomandate

Citeste si despre