Vara, toata lumea face gratare peste gratare, fiind una dintre activitatile de vara preferate ale multor persoane, alaturi de o iesire la iarba verde. Alimentele pe care majoritatea oamenilor le pune pe gratare nu sunt deloc dietetice. Fleicile de porc, carnatii, hamburgerii si pastrama de oaie sunt tipuri de carne foarte grasa, care aduc un aport caloric crescut organismului si il predispun si la diverse afectiuni. Este recomandat sa se consume carne alba si peste la gratar, ca tipuri de carne, si sa se combine intotdeauna cu o garnitura de legume, facute pe gratar sau proaspete, sub forma de salate.
Taguri Alimentatie vara Diete slabit
Citeste si despre
Articole recomandate
Singurul mall din Bucuresti deschis si in ziua de Craciun
Program Penny de Craciun 2024. Ce program au magazinele Penny de Sarbatori
Drama Laviniei Milosovici. Fiica ei a murit la doar 4 ani: „La mine,...
Urari si mesaje de Craciun 2024 pentru parinti, prieteni, rude, colegi
Program Profi de Craciun 2024. Ce program au magazinele Profi de Sarbatori
Mai multe noutatiDr Radu Botezatu
Sute de romance nasc natural dupa o cezariana: avantaje, dezavantaje si recomandari
Afla mai multe