Adu la viata povestile copiilor tai cu Kinder Chocolate si Applaydu: Let’s Story!

/ / Modificat: 2024-09-23
Adu la viata povestile copiilor tai cu Kinder Chocolate si Applaydu: Let’s Story!

Fiecare clipa petrecuta alaturi de copilul tau este o amintire de neuitat, iar cititul povestilor impreuna reprezinta o ocazie minunata de a va apropia si de a impartasi momente pline de veselie. Fie ca este vorba despre dimineti in care rasfoiti carti, dupa-amiezi petrecute in parc cu o poveste in mana sau seri in care va asezati confortabil pentru a explora lumi fantastice, fiecare pagina deschisa aduce noi aventuri si lectii valoroase.

Creati-va povestea perfecta!

Kinder Chocolate stie cat de speciale sunt aceste momente si iti ofera o noua modalitate interactiva care incurajeaza colaborarea in familie, prin care poti crea povestea perfecta pentru copilul tau, exact asa cum o doresti! Let’s Story, cea mai noua insula din Applaydu, aplicatia care aduce impreuna cititul, creativitatea si jocul. In Let’s Story, sunteti la carma povestii voastre.

Personalizati-va experientele de citit si invatat!

Voi alegeti personajele, locurile si actiunile, iar fiecare alegere aduce o aventura unica. Experimentati bucuria de a crea impreuna o poveste, unde cel mic alege taramul de basm si cine va fi eroul, tu alegi intriga si ce ai vrea sa invete cel mic din aceasta poveste, creionand astfel amintiri pretioase in familie. Impreuna puteti construi pana la 40.500 de povesti, fiecare fiind o experienta care stimuleaza imaginatia si face timpul petrecut impreuna mai valoros.

Descoperiti o varietate de subiecte pentru povestea celor mici!

Let’s Story va invita sa explorati teme diverse, precum prietenia, onestitatea, curajul, empatia si grija pentru natura. Aceste teme va ofera ocazia sa creati o poveste in care copilul invata, se distreaza si isi dezvolta imaginatia.

Transformati-va povestea in jocuri creative si educative!

Dupa ce ati parcurs povestea, puteti transforma aventura in jocuri interactive, din care invatati lucruri noi, il incurajati pe cel mic sa inteleaga sensul unor cuvinte, sau rezolvati puzzle-uri cu imagini din povestea abia citita.

Redescoperiti povesti din literatura universala!

Pe langa povestile originale, Let’s Story va ofera acces la o colectie de 30 de basme clasice, deblocate pe parcursul jocului. Va asteapta titluri indragite precum Pinocchio, Cenusareasa, Alice in Tara Minunilor si Cartea Junglei, potrivite pentru a le redescoperi impreuna cu cei mici. Veti descoperi o multitudine de imagini cu intamplarile citite care vor ajuta la intelegerea aventurilor si vor stimula creativitatea.

Cum accesati toate acestea?

Scanati codul QR de pe ambalajele Kinder Chocolate promotionale, descarcati aplicatia Applaydu daca nu o aveti deja, iar insula Let’s Story din Applaydu va fi disponibila si impreuna puteti incepe sa aduceti la viata povestile.

Prin Let’s Story, Kinder Chocolate si Applaydu va ofera o modalitate de a va conecta cu cel mic, de a crea amintiri de neuitat si de a stimula creativitatea. Povestile pe care le creati impreuna va aduc mai aproape si va ofera ocazia sa descoperiti lucruri noi unul despre celalalt.

Afla mai multe pe kinder.com/ro/ro/lets-story. In prezent, povestile din Let’s Story sunt disponibile doar in limba engleza.

Articole recomandate

Citeste si despre