Cele mai dificile combinatii astrologice in cazul relatiei mama - copil

/ / Modificat: 2024-09-02
Cele mai dificile combinatii astrologice in cazul relatiei mama - copil

Majoritatea parintilor intampina unele dificultati atunci cand isi cresc copiii. Poate ca te numeri si tu printre ei, iar cand se intampla acest lucru, ajungi de multe ori sa te intrebi daca faci ceva gresit. Potrivit astrologiei, insa, compatibilitatea zodiacala parinte-copil poate fi partial de vina.

Cand vine vorba de astrologie, compatibilitatea conteaza, iar acest lucru nu se aplica doar relatiilor romantice! Semnul tau zodiacal poate influenta si compatibilitatea ta cu copilul tau.

Cele mai provocatoare 3 combinatii parinte-copil din astrologie

Intelegerea compatibilitatii tale astrologice cu copilul tau te poate ajuta sa obtii un avantaj atunci cand vine vorba de cresterea copilului tau. Dar, exista cateva perechi zodiacale parinte-copil care tind sa aiba relatiile cele mai dificile atunci cand vine vorba de compatibilitatea astrologica:

1. Parintele Berbec si copilul Pesti

Cand vine vorba de compatibilitati zodiacale dificile, parintele Berbec si copilul Pesti sunt cu siguranta primii pe lista - si acest lucru este valabil mai ales daca esti o mama Berbec cu o fiica Pesti. Vezi tu, parintilor Berbec le poate fi greu sa isi controleze temperamentul. Din pacate, copilul Pesti este foarte sensibil, motiv pentru care atunci cand cei doi se ciocnesc poate fi o reteta pentru dezastru. Asadar, cea mai mare lectie pe care trebuie sa o invete parintii Berbec este rabdarea si autocontrolul - ai rabdare cu copilul tau din Pesti si gaseste iesiri pentru a-ti controla temperamentul. 

2. Parintele Leu si copilul Varsator

Aceasta este o imperechere zodiacala care nu trebuie sa fie explicata prea mult. Vezi tu, parintii Leu sunt obisnuiti sa fie sociabili si in centrul atentiei. Dar un copil Varsator? Oh, ei urasc absolut acest lucru.  Dupa cum spune mama astrologica: „Te duci la o intalnire de familie si parintii Leu spun: «Hei, du-te acolo si vorbeste cu verii tai si vorbeste cu surorile mele si cu matusile si unchii tai si spune-le despre toate lucrurile minunate pe care le faci».” Iar un copil Varsator se simte inconfortabil cu toate acestea. Ei spun: „Te rog, du-ma acasa”. Copilul Varsator uraste sa se simta ca un animal care defileaza pentru amuzamentul altora. Dar atunci, ce poti face? Gaseste modalitati de compromis si intalneste-te cu ei la jumatatea drumului. Nu ii forta sa iasa din zona lor de confort, ci, in schimb, fii incurajator. 

3. Parintele Capricorn si copilul Sagetator

In cele din urma, avem parintele Capricorn si copilul Sagetator. Aceasta pereche poate fi deosebit de dificila daca sunt de genuri opuse, deoarece adevarul este ca nu au prea multe in comun. Astrology Mom explica: „Morala lor va fi diferita, hobby-urile lor vor fi diferite, cum gandesc, cum reactioneaza, cum abordeaza diferite situatii”.

Copiii Sagetator sunt cunoscuti pentru a fi inteligenti, cu o inclinatie independenta. Iar pe masura ce acesti copii cresc vor dori sa depaseasca limitele pentru a-si testa propriile limite. Acesta este motivul pentru care cel mai bun lucru pe care il poti face este sa inveti sa ramai ferm in limitele tale. Stai de vorba cu copilul tau si gasiti modalitati de a stabili limite care sunt corecte pentru ambele parti.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Astrologie Horoscop mame Mama si copilul

Articole recomandate

Citeste si despre