Ce trebuie sa contina rucsacul copilului pe timp de vara

/ / Modificat: 2020-07-06
Ce trebuie sa contina rucsacul copilului pe timp de vara

Vara este anotimpul vacantelor, in care lasi deoparte grijile si incerci sa te relaxezi cat mai mult. Cand esti parinte, insa, o singura responsabilitate nu dispare niciodata: copilul tau si siguranta lui.

 Hygienium - Spray antitantariCum zilele sunt mai lungi si mult mai calduroase, avem mai mult timp pentru a ne relaxa si a petrece timp impreuna cu cei mici. Timpul de calitate pe care il avem cu copiii acum, cand atmosfera de vacanta ne cuprinde pe toti, trebuie pretuit. Si tocmai de aceea, cand pleci cu copilul in parc, la plaja, la munte sau la padure, in cautarea umbrei dese si racoroase, este bine sa iti iei toate masurile de precautie.

Insectele si de efectele ciupiturilor lor pot strica momentele placute. Hidratarea trebuie sa fie mereu principala grija intr-o zi torida. Igiena mainilor este acum mai importanta ca oricand. Si, orice ai face, nu uita de protectia solara!

Ce pui in rucsacul copilului atunci cand plecati undeva pe timp de vara? Hai sa te ajutam sa faci lista!

Un gel pentru maini dezinfectant si antibacterian din gama Hygienium nu trebuie sa lipseasca niciodata din rucsacelul copilului cand plecati de acasa. Cand nu ai acces la apa si sapun, iar mainile piticului tau au umblat peste tot, gelurile dezinfectante sunt ideale pentru curatare si igienizare. Spre deosebire de alte produse, gelul revigorant si igienizant de la Hygienium are o formula care nu lasa mainile lipicioase, ci catifelate si parfumate. Desi au o concentratie mare de alcool, aceste geluri sunt special create pentru copii cu arome fresh, dulci sau fructate. 

Hygienium

Vara, temperaturile ridicate ne imping iesirile cu copii cat mai spre seara, cand este mai racoare si disconfortul termic se diminueaza. Dar ce ne facem cu tantarii atat de neprietenosi? Nu pleca niciodata afara cu copilul fara sa-i pui in rucsac spray, lotiune sau servetele umede NO BZZZ, din gama de produse contra tantarilor de la Hygienium. Acestea se vor dovedi foarte utile si in timpul zilei, daca mergeti cu cei mici in parcuri cu multa verdeata si cu lacuri.

Sticluta de apa din rucsacul copilului este un "must have" in zilele toride, cand hidratarea este esentiala. Pentru ca vrei ce este mai bun pentru copilul tau si multe ape imbuteliate de la noi au iscat controverse in ultimii ani (ca sa nu mai vorbim de cea de la robinet), poti incerca apa Grande Natura, care vine cu variante de imbuteliere atractive pentru cei mici. 

Apa Grande Natura este colectata din Muntii Albi ai Cretei (Lefka Ori), unde exista cele mai curate izvoare din Grecia. Apa Grande Natura izvoraste din Muntii Albi din Creta, din satul Therisso (regiunea Variptero, Chania) si are proprietati benefice. Nu contine toxine daunatoare si alte substante anorganice, ci substante nutritive benefice pentru corpul uman. O apa alcalina, Grande Natura neutralizeaza aciditatea din organism si ajuta la reducerea nivelului radicalilor liberi.

Ce mai pui in rucsacul celui mic atunci cand petreceti timp in aer liber? 

  • Produse cu factor de protectie UV ridicat, pentru a-i feri pielea de razele puternice ale soarelui si de arsuri neplacute
  • O crema racoritoare cu mentol NO BZZZ, ideala pentru a calma cat ai zice "peste" iritatiile ce pot aparea pe pielea copilului; concentratia ridicata de ulei de salvie si eucalipt, precum si mentolul vor racori foarte rapid zona pe care este aplicata crema, iar disconfortul va disparea pe loc.
  • Haine de schimb, pentru ca la cat de imprevizibili sunt cei mici, nu stii niciodata ce surprize iti pot face; ambaleaza-le intr-o punga de plastic, care va fi extrem de utila pentru hainele ude sau foarte murdare de care il vei schimba.
  • Incaltaminte de schimb, intr-o punga de plastic.
  • Gustari sanatoase, intr-o gentuta termoizolanta; evitati prea multe dulciuri, pentru ca, evident, cel mic va face abuz si, date fiind temperaturile foarte ridicate, s-ar putea simti rau dupa aceea.

Hygienium Servetele Nobzz 40buc

Hygienium este un brand care a luat fiinta in urma cu 7 ani. De la sapun lichid, gel dezinfectant, detergent de vase si o solutie de curatare pentru suprafete multiple, gama de produse s-a dezvoltat foarte mult.

Portofoliul include produse biocide avizate de Ministerul Sanatatii (sprayuri de diferite volume, geluri si servetele umede) atat pentru consum uman, cat si pentru uz casnic, industria alimentara sau din gama profesionala, dar si produse cosmetice si de igiena (ecrane, ochelari, servetele umede antibacteriene, gel revigorant, lotiune dermatologica, servetele incontinenta, produse impotriva tantarilor); gama de produse este intr-o continua dezvoltare, echipa de cercetare studiind in permanenta piata pentru imbunatatirea produselor.

Articole recomandate

Citeste si despre