Somon afumat cu andive

/ / Modificat: 2014-04-28
Somon afumat cu andive

Somonul afumat cu andive este un aperitiv delicios si sanatos pe care copiii il pot manca in siguranta abia in jurul varstei de 2 anisori, intrucat pestele contine foarte multa sare si este crud, crescand riscul de infectii bacteriene si probleme de sanatate, la varste mai mici.

Timp de preparare

5 min.

Dificultate

usor

Ingrediente

1 andiva

4-5 felii somon afumat

branza de vaci nesarata

ulei de masline  

Mod de preparare

Taie andiva in sferturi si desprinde fiecare foaie din ea. Rupe somonul fasiute mici. Umple fiecare foaie de andiva cu branza de vaci desarata, asaza deasupra cateva fasii de somon si stropeste cu cateva picaturi de ulei de masline.

Chiar daca abilitatea de a mesteca i se dezvolta substantial pana pe la 2 ani, este recomandat sa urmaresti cu atentie copilul in timp ce mananca aceste aperitive, pentru a evita riscul de inecare cu alimente.

Taguri Retete somon Retete copii

Articole recomandate

Citeste si despre