Tortellini cu sos alb este o reteta delicioasa, care se prepara extrem de rapid si are succes si la cei mai mofturosi prichindei. Reteta este foarte potrivita pentru masa de seara, intrucat nu produce neplaceri digestive.
Timp de preparare
30 min
Dificultate
mica
Ingrediente
1 pachet tortellini
400 g smantana lichida
1 ceapa
50 g unt
5 ml ulei
2 ciuperci
verdeata tocata marunt
Mod de preparare
Pune la fiert o oala cu apa. Cand clocoteste, pune putina sare, untul si tortellini. Lasa-le sa fiarba aproximativ 7 minute. Intre timp, toaca marunt ceapa si cele doua ciuperci, apoi rumeneste-le intr-o tigaie in care ai turnat putin ulei.
Cand ceapa a devenit aurie, toarna smantana lichida si amesteca incontinuu ca sa nu se prinda. Strecoara tortellini si toarna peste ele sosul.
Dupa ce le-ai pus in farfurie, presara deasupra cateva frunze de patrunjel tocate marunt.
O sugestie: cata vreme sunt fierbinti, rade si putin cascaval deasupra.