Chiftelutele de curcan sunt un aperitiv delicios pentru cei mici. Au o aroma savuroasa si cu siguranta copilul tau va fi incantat sa le savureze.
Ingrediente:
Carne de curcan (circa 400 de g)
- 2 oua
- 2 cartofi medii
- 1 morcov
- Spanac proaspat (o mana generoasa)
- 2 fire de ceapa verde
- Un fir de usturoi verde
- Patrunjel
- Marar
- Verdeturi de Provence
- Piper
- Ulei de masline
- Susan
Mod de preparare:
Am tocat carnea și am amestecat-o cu puțin ulei de masline. Am batut doua oua, cu piper, verdeturi de Provence si le-am adaugat peste carne.
Cartofii si morcovul i-am ras fin si i-am stors bine, apoi i-am adaugat in compozitia cu carne, impreuna cu ceapa verde, usturoiul, mararul si patrunjelul tocate marunt.
Spanacul tocat l-am tras 2-3 minute la tigaie, cu putin ulei de masline cat sa se inmoaie un pic, apoi l-am pus peste compozitia de chiftelute si am omogenizat bine amestecul.
Am format chiftelele, am presarat susan si le-am asezat pe foaie de copt, gatindu-le apoi in cuptorul preincalzit, la foc mediu, circa o ora.