Ciupercile umplute cu branza Cheddar reprezinta una dintre retetele savuroase si usor de preparat, cu care impaci toate gusturile familiei. De la copiii de 1-2 ani si pana la parinti si bunici, toti vor fi incantati de amestecul de arome regasit in aceste ciupercute umplute!
Timp de preparare
25 min.
Dificultate
usor
Ingrediente
ciuperci champignons (intregi)
2 fire de ceapa verde
2-3 rosii
3 linguri de ulei de masline
200 g branza Cheddar, data pe razatoare
1 legatura patrunjel
sare
piper
Mod de preparare
Curata ciupercile, scoate-le coditele si spala-le bine. Unge suprafata exterioara a palariilor cu ulei de masline si asaza-le in tava, pe o hartie de copt.
Toaca patrunjelul, ceapa verde si rosiile marunt, condimenteaza-le cu sare si piper, amesteca-le bine si umple ciupercile cu aceste legume. Presara branza Cheddar rasa deasupra ciupercilor, apoi introdu-le la cuptor aproximativ 15 minute.
Sunt gata cand branza s-a topit si a devenit aurie.