Omleta pufoasa este un preparat la indemana oricarei mamici pentru meniul copilului dupa varsta de un an. Iata cum sa faci omleta mai pufoasa si ce alte ingrediente hranitoare poti introduce in ea atunci cand o servesti copilului!
Timp de preparare: 10 minute
Dificultate: usor
Ingrediente
2 oua
1 lingurita de unt
1 lingurita de faina
2 linguri de branza rasa
2-3 linguri lapte
cateva fire marar proaspat
sare
Mod de preparare
Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma cu putina sare intr-un bol si adauga mararul tocat marunt. Separat, bate galbenusurile cu laptele si, la final, adauga faina si branza. Incorporeaza usor albusurile in galbenusuri, amestecand doar de jos in sus.
Pune o tigaie nonaderenta la incins, topeste untul in ea si prajeste omleta pe ambele parti. Ofera-i copilului doar jumatate din omleta la o masa.