Tochitura de pui

/ / Modificat: 2013-03-12
Tochitura de pui

Reteta de Tochitura de pui, se recomanda pentru bebelusi de 10-12 luni. 

Timp de preparare

mediu

Ingrediente

  • patru inimioare de pui
  • doua pipote
  • doi ficatei
  • doua fasii piept de pui
  • doua rosii mari
  • un ardei verde
  • o ceapa medie
  • patru catei de usturoi
  • o lingura ulei masline
  • patru bobite sare de mare
  • putin patrunjel
  • Mod de preparare

    1. Inimioarele, pipotele, ficatei si pieptul de pui se spala bine si se curata, si se dau intr-un clocot;
    2. Se pune la foc mic o craticioara cu uleiul si 150 ml apa;
    3. Se spala, se curata si se taie micut ceapa si ardeiul, si se adauga in craticioara;
    4. Se taie marunt inimioarele, pipotele, ficatei si pieptul de pui, si se adauga in craticioara;
    5. Se curata usturoilul, se spala, se taie marunt si se adauga si el;
    6. Rosiile spalate bine, se decojesc, se scot samburii, se paseaza, si se adauga impreuna cu sarea;
    7. Cand a scazut suficient, se adauga patrunjelul spalat, curatat si taiat maruntel.

    Taguri Retete bebelusi Retete bebelusi 10 luni

    Articole recomandate

    Citeste si despre