Galustele cu urda si spanac reprezinta o modalitate grozava de a diversifica meniul bebelusului intre 10 si 12 luni si de a strecura spanacul in alimentatia lui, care nu are un gust tocmai agreat de catre cei mici! Iata o reteta simpla si rapida, pe care micutul tau o va manca mereu cu placere!
Timp de preparare
15 min.
Dificultate
usor
Ingrediente
100 g spanac congelat
100 g urda
100 g gris
1 ou
1 catel de usturoi
Mod de preparare
Lasa spanacul sa se dezghete putin, pentru a putea fi usor de amestecat cu celelalte ingrediente. Toaca marunt usturoiul si pune-l peste spanac, apoi adauga grisul, urda si oul si amesteca bine ingredientele pana se incorporeaza si devin ca o pasta mai groasa.
Separat, pune apa la fiert intr-o oala mai inalta, toarna un varf de cutit de sare in ea, iar cand incepe sa clocoteasca, adauga galustele cu lingura. Lasa-le sa fiarba vreo 2 minute . Iti dai seama ca sunt gata atunci cand se ridica la suprafata.
Scoate galustele intr-o strecuratoare si lasa-le la scurs. Galustele cu urda si spanac se servesc simple sau cu smantana, iaurt ori alte sosuri delicioase peste ele.