Ciorbita de pui, reteta gustoasa, recomandata pentru bebelusi de 7-8 luni.
Timp de preparare
rapid
Ingrediente
Mod de preparare
1. Se pune la foc mic o craticioara cu 500 ml apa;
2. Morcovul si pastarnacul se curata, se spala, se taie cubulete, se adauga peste apa;
3. Cartoful se curata, se spala, se taie cubulete mici, si se adauga in craticioara;
4. Rosia se spala, se curata de coaja si seminte, se taie cubulete, si se adauga la fiert;
5. Ardeiul capia si ardeiul gras se spala, se curata se seminte, se taie cubulete mici si se pun la fiert;
6. Ceapa se curata, se spala, se taie cubulete foarte mici, si se adauga in craticioara peste celelalte legume;
7. Orezul se spala, si se adauga impreuna cu sarea;
8. Pieptul de pui se opareste, si se marunteste;
9. Cand legumele au fiert, se adauga borsul si pieptul de pui, se da intr-un clocot.
10. Patrunjelul se spala, se taie marunt si se adauga.