Andivele umplute cu somon afumat se prepara foarte rapid si pot fi servite atat ca aperitiv, cat si ca gustare. Sunt sanatoase si satioase si alunga rapid pofta de mancare, fara un aport caloric mare!
Timp de preparare
10 min.
Dificultate
usor
Ingrediente
1 andiva
75 g somon afumat
75 g branza feta
40 g caviar
1 lime
ulei de masline
Mod de preparare
Desfa andiva in frunze, spala-le si pune-le apoi la uscat. Asaza-le pe un platou.
Prepara umplutura: taie sau rupe somonul in fasii subtiri si amesteca-le cu branza si caviarul. Umple fiecare felie de andiva cu aceasta umplutura, apoi presara zeama de lime deasupra lor.
Stropeste toate andivele umplute cu putin ulei de masline, inainte de a le servi.
Trucuri
Caviarul poate fi inlocuit si cu icre de manciuria, iar in loc de branza feta, poti folosi crema de branza, intrucat reteta se preteaza la numeroase modificari. De asemenea, daca ti se pare ca aperitivele sunt prea gretoase, poti adauga si o jumatate de ceapa rosie tocata marunt in umplutura.