Biftec tartar

/ / Modificat: 2014-01-22
Biftec tartar

Biftecul tartar este un preparat pretentios, devenit foarte popular in bucataria internationala.

Foto: farfuridi.ro

Timp de preparare

30 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

300 g muschi de vita

1 lingurita mustar

1 lingurita sos Tabasco

1 lingura sos Worcestershire

1 lingurita ulei de masline

1 lingurita sare

1 varf de cutit piper

2 linguri capere

3 castraveciori murati

2 cepe verzi

2 oua

40 g capere

4 felii paine toast

40 g unt

Mod de preparare

Toaca foarte bine muschiul de vita, ajutandu-te de un satar profesional de bucatarie. Amesteca totul cu sare, piper, sos Tabasco, sos Worcestershire si ulei de masline.

Imparte carnea in 2 jumatati egale si formeaza 2 discuri de carne, de forma burgerilor.

Aseaza bucatile de carne pe doua farfurii. Formeaza cate o adancitura in fiecare burger, in care adaugi cate un ou.

Taie castraveciorii, si ceapa cubulete, apoi aseaza-le (impreuna cu caperele) de jur imprejurul farfuriilor cu carne.

Serveste biftecul cu paine prajita, unsa cu unt.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Aperitive

Articole recomandate

Citeste si despre