Biscuiti cu cascaval

/ / Modificat: 2012-08-28
Biscuiti cu cascaval

Biscuitii cu cascaval sunt ideali pentru micul dejun, alaturi de o ceasca de ceai sau cafea. Se prepara rapid si se pot pastra chiar si o saptamana.

Timp de preparare

30 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

250 g faina

sare

60 g unt

50 g cascaval ras

150 ml lapte

Mod de preparare

Incinge cuptorul la 200 de grade. Unge cu unt o tava de copt. Intr-un bol amesteca faina cu sarea. Adauga si untul maruntit si amesteca bine.

Adauga apoi si cascavalul ras si amesteca. Toarna treptat laptele, amestecand continuu. Amesteca bine, pana cand se incorporeaza tot laptele si obtii un aluat moale.

Transfera aluatul pe o planseta si framanta bine. Intinde aluatul si cu ajutorul unei forme rotunde taie biscuitii.

Aseaza biscuitii pe o tava si unge-i cu putin lapte. Da tava la cuptor pentru 20 de minute. Cand sunt gata, scoate de la cuptor si lasa-i sa se raceasca.

Taguri Biscuiti Cascaval Faina Sare Unt Lapte

Articole recomandate

Citeste si despre