Branza feta cu sos de verdeturi

/ / Modificat: 2013-03-20
Branza feta cu sos de verdeturi

Branza feta cu sos de verdeturi este un aperitiv simplu, inspirat din bucataria greceasca.

Timp de preparare

20 minute  

Dificultate

Usor  

Ingrediente

4 felii feta (4x150 g)

2-3 linguri ulei masline

3 fire ceapa verde

1/2 legatura coriandru

1 ardei iute

1/2 lingurita oregano uscat

Mod de preparare

Pune uleiul la incins intr-o tigaie incapatoare, apoi adauga feliile de feta si lasa-le sa se rumeneasca usor. Adauga ceapa tocata marunt, ardeiul feliute si oregano uscat si lasa totul sa se condimenteze usor, la foc mic.

Scoate branza pe un platou, stropeste-o cu sosul din tigaie, iar la final adauga coriandru proaspat tocat.

Trucuri

In cazul in care nu gasesti coriandru proaspat la piata, acesta poate fi inlocuit cu o aceeasi cantitate de patrunjel proaspat.

Tipul bucatariei

Greceasca

Articole recomandate

Citeste si despre