Daca vrei sa iti surprinzi familia cu un preparat inedit si extrem de delicios, poti opta pentru briosele cu carne. Sunt savuroase si foarte usor de pregatit.
Timp de preparare
40 min
Dificultate
usor
Ingrediente
ulei de masline
1 ceapa mare
1 morcov ras
4 catei de usturoi
700 g carne tocata de vita
200 g pasta de tomate
100 g pesmet
2 linguri mustar
4 oua
oregano uscat
piper
sare
Mod de preparare
Inainte de toate, preincalzeste cuptorul la 160 de grade, apoi tapeteaza formele pentru briose cu ulei. Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si adauga ceapa, morcovul, usturoiul si putin oregano si apoi caleste-le 2-3 minute.
Amesteca intr-un bol pesmetul, jumatate din pasta de tomate, carnea tocata, mustarul, piperul, sarea si ouale batute in prealabil. Apoi, amesteca bine totul pana obtii o pasta omogena.
La final, distribuie compozitia uniform in formele pentru briose si decoreaza restul cu pasta de tomate. Pune-le la cuptor pentru 25 de minute si serveste-le reci, ca aperitiv.