Briose cu carne

/ / Modificat: 2013-03-17
Briose cu carne

Daca vrei sa iti surprinzi familia cu un preparat inedit si extrem de delicios, poti opta pentru briosele cu carne. Sunt savuroase si foarte usor de pregatit.

Timp de preparare

40 min  

Dificultate

usor

Ingrediente

  ulei de masline

1 ceapa mare

1 morcov ras

4 catei de usturoi

700 g carne tocata de vita

200 g pasta de tomate

100 g pesmet

2 linguri mustar

4 oua

oregano uscat

piper

sare

Mod de preparare

Inainte de toate, preincalzeste cuptorul la 160 de grade, apoi tapeteaza formele pentru briose cu ulei. Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si adauga ceapa, morcovul, usturoiul si putin oregano si apoi caleste-le 2-3 minute.

Amesteca intr-un bol pesmetul, jumatate din pasta de tomate, carnea tocata, mustarul, piperul, sarea si ouale batute in prealabil. Apoi, amesteca bine totul pana obtii o pasta omogena.

La final, distribuie compozitia uniform in formele pentru briose si decoreaza restul cu pasta de tomate. Pune-le la cuptor pentru 25 de minute si serveste-le reci, ca aperitiv.

Taguri Briose Retete carne Retete aperitive Aperitive

Articole recomandate

Citeste si despre