Vrei sa pregatesti un aperitiv rapid si foarte gustos? Atunci incearca niste delicioase bruschete cu legume la cuptor, care te vor incanta cu siguranta.
Timp de preparare
15 min
Dificultate
usor
Ingrediente
6 felii de paine toast
1 dovlecel
4 rosii cherry
150 g mozzarella
100 g cascaval
2 catei de usturoi
1 ardei
1 lingurita de busuioc
40 ml ulei de masline
sare
Mod de preparare
Mai intai, curata dovlecelul si spala bine rosiile. Taie-le cubulete micute si adauga peste ele mozzarella taiata marunt si cascavalul ras. Stropeste compozitia cu ulei de masline, sareaz-o dupa gust si adauga busuiocul, ardeiul rosu taiat marunt si usturoiul pisat.
Amesteca bine toate ingredientele si lasa-le in bol 10 minute ca sa se intrepatrunda aromele. Pune feliile de paine sa se rumeneasca putin, freaca-le cu putin usturoi si asaza pe fiecare cate 1-2 lingurite din amestecul de legume si branza si mai da-le la cuptor pentru 5 minute.