Budinca de sunca cu branza de vaci

/ / Modificat: 2012-12-14
Budinca de sunca cu branza de vaci

Budinca de sunca cu branza de vaci este un aperitiv satios si gustos.

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

400 g paste scurte

sare

150 g sunca felii

200 g telemea

100 g cascaval

3 linguri smantana

2 lingura unt

Mod de preparare

Pune pastele la fiert in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, da branza si cascavalul pe razatoare si toaca sunca marunt. Pregateste un amestec din smantana, unt, telemea rasa, cascaval si sunca tocata.

Tapeteaza o tava termorezistenta cu hartie de copt, apoi asaza alternativ straturi de paste si compozitie de sunca si branza.

Pune budinca la cuptor, la temperatura medie, circa 15 minute. Lasa budinca sa se raceasca, apoi rastoarn-o pe un platou si tai-o in felii potrivite.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Budinca Sunca Branza de vaci Aperitive

Articole recomandate

Citeste si despre