Buletele de branza sunt niste gustari delicioase, care se pot servi si ca aperitiv la orice preparat din carne! Iata o reteta super simpla si rapida!
Timp de preparare
30 min.
Dificultate
usor
Ingrediente
500 g branza (dupa preferinta)
2 oua
4-5 linguri de faina
1 varf de cutit de praf de copt
sare
piper
ulei de floarea soarelui
Mod de preparare
Rade branza intr-un bol si amestec-o bine cu ouale, sarea, piperul, praful de copt si, la sfarsit, faina.
Amesteca bine compozitia si incepe sa prepari buletele sub forma unor bile.
Incinge bine o tigaie cu mult ulei de floarea soarelui si adauga bilutele. Este important sa fie prajite in baie de ulei.
Lasa-le pana se rumenesc si apoi scoate-le pe un servetel, pentru a mai absorbi din ulei.
Se pot servi atat reci, cat si calde.