Buletele de cascaval sunt foarte gustoase, se pregatesc rapid si se servesc in general pe platouri, alaturi de alte aperitive calde.
Timp de preparare
40 minute
Dificultate
Medie
Ingrediente
1/2 kg cascaval ras
200 g branza de burduf
3 oua
6 linguri faina
1/2 plic praf de copt
piper
sare
1/2 l ulei de floarea soarelui, pentru prajit
Mod de preparare
Da branza si cascavalul prin razatoarea mica, apoi pune-le intr-un bol incapator. Adauga faina amestecata cu praful de copt si cele trei oua.
Amesteca totul foarte bine, apoi potriveste compozitia de gust, adaugand sare si piper.
Pune uleiul la incins si formeaza buletele, pe care le vei scufunda in baia de ulei.
Dupa ce buletele s-au rumenit, scoate-le la scurs pe prosoape aborbante de hartie.
Trucuri
Formeaza bulete mici, deoarece acestea vor creste foarte mult in momentul prajirii.
Ai grija sa fie suficient ulei pentru prajit, astfel incat buletele sa fie acoperite de ulei.
Tipul bucatariei
Internationala