Vrei sa iti intampini invitatii cu un aperitiv savuros, satios si hranitor? Iti recomandam o reteta delicioasa de chec cu dovlecei si branza de capra.
Timp de preparare
60 min
Dificultate
medie
Ingrediente
6 dovlecei
400 g branza de capra
5 linguri de ulei de masline
unt
sare
piper
3 oua
300 g faina
150 ml ulei
150 ml lapte
1 plic de drojdie uscata
Mod de preparare
Curata dovleceii si da-i pe razatoarea mare. Taie branza cubulete. Caleste dovleceii intr-o tigaie mare in ulei de masline aproximativ 5 minute. Asezoneaza-i cu sare si piper si pune-i deoparte.
Amesteca ouale batute cu faina, drojdia si uleiul pana cand obtii un aluat omogen. Adauga in aluat branza si dovleceii si pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si da-i la cuptor pentru 45 de minute.
Serveste checul cu dovlecei si branza de capra rece, cu salata de verdeturi.