Chiftele cu legume

/ / Modificat: 2012-05-14
Chiftele cu legume

Pentru ca primavara apar tot felul de legume proaspete, este pacat sa nu le folosim in cat mai multe retete. Noi iti recomandam sa pregatesti niste chiftele de legume, foarte gustoase si satioase.

Foto: gastropedia.ro

Timp de preparare

30 minute

Dificultate

Usoara

Ingrediente

3 cartofi mari

3 cepe mici

1 capatana usturoi

300 g ciuperci proaspete

1 dovlecel

1 legatura marar

1 legatura patrunjel

sare, piper

cimbru, oregano

3-4 linguri faina

Mod de preparare

Curata legumele si pune-le la spalat in apa rece.

Da cartofii si dovlecelul pe razatoare, toaca ceapa marunt si piseaza usturoiul. Taie ciupercile cubulete cat mai mici, apoi toaca verdeata.

Amesteca toate aceste ingrediente cu piper, oregano, cimbru si sare. Pune cateva linguri de faina, cat sa se lege compozitia. Formeaza chiftele de marime potrivita, apoi tavaleste-le prin faina.

Pune chiftelele la prajit, in baie de ulei incins. Intoarce chiftelele pe ambele parti, apoi lasa-le la scurs pe servete de bucatarie.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Chiftele Legume Fel principal

Articole recomandate

Citeste si despre