Chiftele din peste si cartofi

/ / Modificat: 2012-08-28
Chiftele din peste si cartofi

Chiftelele din peste sunt foarte gustoase si aromate. Se prepara rapid si sunt foarte satioase. Le poti servi simple sau cu diverse salate si sosuri.

Foto: simplyrecipes.com

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

300 g cartofi

300 g peste

patrunjel tocat

1 ou

1 lamaie

ulei de masline

faina

Mod de preparare

Curata cartofii si taie-i cubulete. Pune-i la fiert intr-o oala cu apa si sare. Unge pestele cu ulei de masline si asezoneaza cu sare si piper.

Aseaza pestele intr-o sita, acopera cu folie si pune-o deasupra cratitei in care fierb cartofii. Lasa asa pe foc timp de 15 minute. Paseaza apoi cartofii, adauga patrunjelul tocat si carnea de peste dezosata. Amesteca bine.

Adauga si putina faina si un ou. Asezoneaza cu sare si piper. Adauga si putina coaja de lamaie si amesteca.

Din compozitie formeaza chiftele si tapeteaza cu putina faina. Incinge o tigaie si adauga ulei de masline. Adauga chiftelele si lasa timp de 5 minute pe fiecare parte.

Taguri Chiftele Cartofi Peste Patrunjel Ou Lamaie Ulei de masline

Articole recomandate

Citeste si despre