Ciuperci umplute

/ / Modificat: 2014-01-22
Ciuperci umplute

Ciupercile umplute sunt usor de preparat, gustoase si satioase. Sunt ideale ca aperitive pentru mesele festive.

Foto: simplyrecipes.com

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

24 ciuperci

20 g unt

2 cepe tocate

1 catel de usturoi

2 nuci tocate

patrunjel tocat

cimbru uscat

20 g pesmet

20 ml supa de pui

20 ml ulei de masline

40 g parmezan ras

sare

piper

Mod de preparare

Incinge cuptorul la 200 de grade. Toaca cotoarele de ciuperci. Incinge untul intr-o tigaie si adauga cotoarele de ciuperci si ceapa. Caleste timp de 5 minute. Adauga usturoiul si nucile si asezoneaza cu sare si piper.

Amesteca bine si lasa pe foc timp de 5 minute. Ia cratita de pe foc, adauga pesmetul, patrunjelul si cimbrul. Rastoarna totul intr-un blender si adauga si supa de pui si amesteca bine pana obtii o pasta.

Pe o tava aseaza ciupercile. Stropeste-le cu putin ulei de masline si apoi umple cu compozitia. Presara pe deasupra parmezan ras si da la cuptor pentru 30 de minute.

Taguri Aperitive Ciuperci Ciuperci umplute Unt Ceapa Usturoi Nuci Patrunjel Pesmet Ulei de masline Parmezan

Articole recomandate

Citeste si despre