Ciuperci umplute cu oua de prepelita

/ / Modificat: 2013-08-28
Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Ciupercile umplute cu oua de prepelita sunt perfecte pentru un aperitiv delicios si hranitor, mai ales in cazul in care te trezesti cu musafiri. Sunt foarte gustoase si se pregatesc foarte usor, in doar cateva minute.

Timp de preparare

 20 min  

Dificultate

 usor

Ingrediente

16 ciuperci

16 oua de prepelita

4 linguri de ulei de masline

sare si piper  

Mod de preparare

Spala si curata bine ciupercile. Sterge-le cu hartie de bucatarie si scobeste-le un pic palariile. Pune 2 linguri de ulei de masline intr-o tava si preincalzeste cuptorul la 180 de grade.

Ciupercile se pun in tava si unge-le pe fiecare cu cate un strop de ulei de masline. Asaza in fiecare cate un ou de prepelita si asezoneaza-le cu sare si piper dupa gust si baga-le la cuptor pentru 10 minute.

Serveste ciupercile umplute calde, cu salata verde sau cu rosii proaspete si presarate cu putina telemea sau cascaval.

Taguri Ciuperci umplute Retete ciuperci

Articole recomandate

Citeste si despre