Ciupercile umplute cu oua de prepelita sunt perfecte pentru un aperitiv delicios si hranitor, mai ales in cazul in care te trezesti cu musafiri. Sunt foarte gustoase si se pregatesc foarte usor, in doar cateva minute.
Timp de preparare
20 min
Dificultate
usor
Ingrediente
16 ciuperci
16 oua de prepelita
4 linguri de ulei de masline
sare si piper
Mod de preparare
Spala si curata bine ciupercile. Sterge-le cu hartie de bucatarie si scobeste-le un pic palariile. Pune 2 linguri de ulei de masline intr-o tava si preincalzeste cuptorul la 180 de grade.
Ciupercile se pun in tava si unge-le pe fiecare cu cate un strop de ulei de masline. Asaza in fiecare cate un ou de prepelita si asezoneaza-le cu sare si piper dupa gust si baga-le la cuptor pentru 10 minute.
Serveste ciupercile umplute calde, cu salata verde sau cu rosii proaspete si presarate cu putina telemea sau cascaval.