Ciuperci umplute cu oua de prepelita

/ / Modificat: 2014-07-11
Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Ciupercile umplute cu oua de prepelita reprezinta o sursa bogata de proteine si energie pentru familia ta, dar si o idee grozava pentru diversificarea meniului si incantarea papilelor gustative ale celor dragi!

Timp de preparare

20 min.

Dificultate

  usor

Ingrediente

8 ciuperci champignon (mari)

8 oua de prepelita

4 linguri de smantana

2 catei de usturoi

1/2 legatura marar

ulei de masline

sare

piper

Mod de preparare

Spala ciupercile, scoate-le codita si lasa-le sa se usuce. Intre timp, prepara umplutura. Amesteca smantana, usturoiul si mararul tocat. Umple ciupercile cu amestecul de smantana, insa doar trei sferturi, nu pana la refuz.

La sfarsit, pune in fiecare palarioara cate un ou de prepelita. Asezoneaza ouale cu sare si piper. Pune ciupercile intr-o tava tapetata in prealabil cu hartie de copt si bag-o la cuptor timp de 10 minute, la 200 grade Celsius.

Taguri Ciuperci umplute Retete ciuperci

Articole recomandate

Citeste si despre