Crochete din carne de pasare cu legume

/ / Modificat: 2012-09-13
Crochete din carne de pasare cu legume

Crochetele din carne de pasare cu legume se pregatesc pentru mesele fetive, alaturi de alte preparate.  

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

400 g piept de pui

5 linguri zarzavat fiert, tocat marunt (ardei, morcov, cartof)

4 oua

3 linguri faina

sare

piper

verdeata

150 g pesmet

ulei, pentru prajit

Mod de preparare

Curata legumele de coaja, taie-le cubulete si pune-le la fiert in apa cu sare. Intre timp, da carnea de pui prin masina de tocat de doua ori, sau toac-o foarte marunt, impreuna cu zarzavatul.

Se amesteca aceasta compozitie cu doua oua, sarea, faina si verdeata. Formeaza crochete de grosimea unui deget si lungi de 6-7 cm. Bate celelalte doua oua ramase, ca pentru omleta.

Tavaleste crochetele prin faina, oua si pesmet, apoi pune-le la prajit in ulei incins. Scoate crochetele la scurs, pe servete de bucatarie, de hartie.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Legume

Articole recomandate

Citeste si despre